Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Artık oyunun kuralları değişecek

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Artık oyunun kuralları değişecek

Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş için büyük hayalleri olduğunu ifade ederek, "Artık oyunun kuralları değişecek" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Artık oyunun kuralları değişecek
KAYNAK: İHA

Adalı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlayarak başladığı konuşmasında, engelli kardeşlerine saygı gösterdi ve hayatlarını kolaylaştırmak için projeler gerçekleştireceğini söyledi.

Hasan Arat bana yapılan çirkinlikleri durduramadı

Adaylık sürecinde maruz kaldığı haksız saldırılara da değinen Adalı, "Hasan Ağabey, bana yapılan çirkinlikleri durdurmadı" diyerek eleştirilerini dile getirdi. Seçim sürecinde yaşanan olumsuzluklara rağmen seviyeyi düşürmemek adına çaba sarf ettiğini belirten Adalı, Beşiktaş camiasına zarar verildiğini ifade etti.

1018947-19112669-2560-1440

Futbol takımı öncelikli

Beşiktaş için önemli projeleri olduğunu belirten Adalı, futbol takımını ayağa kaldırmayı öncelikli hedef olarak belirtti. Mali durum, iletişim, sportif konular ve tesislerle ilgili planlarını paylaşan Adalı, projelerini detaylı bir şekilde sundu.

Büyük hayallerim var

Adaylık sürecinde yaşanan eleştirilere karşı dik durduğunu vurgulayan Adalı, projelerini ve hedeflerini anlatarak Beşiktaş camiasından destek istedi. "Beşiktaş için çok büyük hayallerim var" diyen Adalı, 1 dakikanın bile kaybedilemeyeceğini ve Beşiktaş'ın sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Projeleri arasında yer alan gayrimenkul projesine vurgu yapan Adalı, 4 sene içinde yaklaşık 180-200 milyon Euro gelir elde edeceklerini belirtti. Beşiktaş'ın borçlarını sıfırlayacaklarını ve tesisleri geliştireceklerini ifade etti.

Stadyum kapasitesini arttıracağız

Stadyum kapasitesini arttıracaklarını ve taraftarların sorunlarını çözeceklerini söyleyen Adalı, Beşiktaş'ın geleceği için önemli adımlar atacaklarını belirtti.

Serdal Adalı, konuşmasını, "Beşiktaş Kulübü’nün maruz kaldığı haksızlıkların son bulacağına inanıyorum. Artık oyunun kuralları değişecek. Sizler de bilin artık karşınızda çok daha güçlü bir Beşiktaş olacak!" diyerek tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail, gece boyunca Gazze'yi bombaladı! 51 Filistinli öldü

İsrail, gece boyunca Gazze'yi bombaladı! 51 Filistinli öldü