Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş Başkan Adayı Adalı’nın vaatleri

Beşiktaş Başkan Adayı Adalı’nın vaatleri

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan adaylarından Serdal Adalı, seçim vaatlerini açıkladı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş Başkan Adayı Adalı’nın vaatleri

Siyah beyazlı kulüpte Hasan Arat ve Serdal Adalı resmi olarak başkan adayı olduklarını açıkladı. Emre Kocadağ’ın da başkan adayı olabileceği iddiaları basında yer aldı. Daha önce Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde görev yapan Serdal Adalı adaylığını duyururken, iddialı vaatlerde bulundu. Adalı takıma üst düzey isimler getireceğini açıkladı.

Serdar Adalı, 'Guti’leri ve Quaresma’ları getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı' dedi ve Anderson Talisca ismini vererek ekledi: 'Ara dönemde üst düzey 2 yıldız getireceğim!' diye konuştu.

'Guti’leri ve Quaresma’ları getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı. Sokakta formalı gördüğünüz gençlerin, kadınların ve çocukların çoğunluğu Beşiktaşlıydı. Şimdi de halkın takımı Beşiktaş’ın sokaklarda en önde olması gerekir. Taraftarın çok istediği Talisca alınsaydı, her şey çok farklı olurdu. Tribünlere kulak vereceksin. Şimdi talimat verdim, Arabistan’da lig ne zaman bitiyor, oyuncunun durumu ne araştırıyorlar. Cristiano Ronaldo’nun da transferde etkisi olabilir. Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim. Tüm planlarım bu yönde' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tosyalı demir çelik fabrikası'ndaki patlamayla ilgili bilirkişi görevlendirildi!

Tosyalı demir çelik fabrikası'ndaki patlamayla ilgili bilirkişi görevlendirildi!