Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ'ın adaylık açıklaması

Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ'ın adaylık açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Başkanlık seçiminde aday olmayacağını açıkladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ'ın adaylık açıklaması
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, kulüp başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Kocadağ, mevcut yönetimde asbaşkanlık görevini yürütüyor ve bu kararıyla Beşiktaş taraftarlarını şaşırttı. Kocadağ, ‘İki adaylı bir seçime doğru gidiyor olmamızı olumlu karşılıyor, mevcut kaos ortamının son bulmasını umuyorum.’ ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Beşiktaş başkanlık seçimlerinin gidişatını etkileyebilir' diye konuştu.

Emre Kocadağ'ın adaylık ile ilgili açıklaması,

'Sevgili Beşiktaşlılar, Benim Büyük Ailem…

Olağanüstü seçimli genel kurul camiamıza hayırlı olsun…

Kulübümüzün tek adayla seçime gitmemesi gerektiğini her zaman arkadaşlarımla beraber göreve hazır olduğumu daha önce belirtmiştim.

Geldiğimiz durumda iki adaylı bir seçime doğru gidiyor olmamızı olumlu karşılıyor, mevcut kaos ortamının son bulmasını umuyorum.

Süreç boyunca yaşananlar tarihe not olarak düşülmüştür. Beşiktaş’ın zor gününden, zorlu zamanlarından medet uman yüksek tonlu iletişimi, sarf edilen hamasi cümleleri ve zaman zaman haksızlık noktasına varan yaklaşımı taraftarımızın sağduyusuna bırakıyorum.

Yöneticilik yaptığım 9 senelik dönemde; 3'ü şampiyonluk 5 kupanın müzemize götürülmesi, evimiz stadyumumuzun yapımı, Avrupa’daki başarılar dahil birçok başarının içinde oldum. Oradaydım. Hem Ahmet Nur Çebi başkanımız hem Fikret Orman başkan dönemlerinde görev aldım. İyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz de oldu. İyi günlerde çok kalabalıktık, bazı günler yalnız kaldık. Ben kimseyi yalnız bırakmadım, bırakmam. Birçok tecrübe edindim toplam 4 defa farklı listelerde kongrelerde hakkımla, şerefimle üyelerimizin teveccühüne mazhar oldum.

Bu süre zarfında çocuklarımın odasının kapından çok kulübümüzün kapısını açtım. İşimden, ailemden eksik kaldım, Beşiktaş’ı eksik bırakmadım. Gençliğimle, gücümle, aklımla, kalbimle bu büyük aile için çalıştım.

Geçmişte bu yarışlara girmiş, kongreler kaybetmiş, bu süreçlerden hayli deneyimli kişilerin Beşiktaş’a hizmet etmek için başkanlık koltuğuna aday olmasına saygı duyuyorum. Onlar bizim camiamızın parçaları.

Ben ve arkadaşlarım sürecin yakından takipçisi olacağız. Oluşturulan kaos ortamının aşılması için her zamanki gibi fedakârlık ve sağduyu ile davranacağız. Kaostan ve kargaşadan beslenen dile asla tevessül etmeyeceğiz. Küfre ve itibar suikastlarına pirim vermeyeceğiz. Beşiktaş’a yakışır biçimde davranacağız, örnek olacağız.

Beşiktaş için çok çalışmaya devam edeceğiz.

Emre Kocadağ kimdir?

1983 yılında İstanbul Beyoğlu’nda doğmuştur. Eğitimini Koç Üniversitesi sosyoloji bölumünde ve University Of California Los Angles’da tamamlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Gıda, inşaat ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren aile şirketlerinde iş hayatını sürdürmektedir. 2003 yılında Kongre Üyesi olduğu Besiktaş Jimnastik Kulübünde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevlerinde bulunmuştur aynı zamanda Divan Kurulu Üyesidir. Cibuti Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosluk görevini yürütmektedir.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düzce Sağlık Müdürü’nden zatürre alarmı

Düzce Sağlık Müdürü’nden zatürre alarmı