Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Batshuayi'nin Kritik Golleri Galatasaray'a Yetmedi

Batshuayi'nin Kritik Golleri Galatasaray'a Yetmedi

Batshuayi, Young Boys karşısında Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki ilk gollerini attı. Şampiyonlar Ligi play-off turunda mücadelede yenilgiyle ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Batshuayi'nin Kritik Golleri Galatasaray'a Yetmedi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray, Young Boys ile deplasmanda karşılaştı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. İlk yarıda 2-0 geri düşen sarı-kırmızılılar, oyuna sonradan dahil olan Michy Batshuayi'nin golleriyle beraberliği yakaladı, ancak maçın sonunda İsviçre ekibi penaltı golüyle galibiyete ulaştı.

İlk Yarıda Şok İkinci Yarıda Batshuayi

Galatasaray, maçın ilk yarısında zorluk yaşadı ve soyunma odasına 2-0 geride gitti. İkinci yarıda ise teknik direktörün yaptığı değişiklikler sonucu sahaya dahil olan Batshuayi, takımını oyuna döndürmeye çalıştı.

Batshuayi'nin Mucizevi Dokunuşları

60. dakikada oyuna giren Batshuayi, Lukas Torreira'nın ortasında arka direkte topa dokundu ve sarı-kırmızılılar için ilk golü kaydetti. Bu golle farkı bire indiren Belçikalı futbolcu, 72. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Kerem Aktürkoğlu'nun kafa pasını iyi değerlendiren Batshuayi, ceza yayından yaptığı vuruşla skoru 2-2'ye getirdi.

Maçın Sonu Hüsran

Galatasaray, Batshuayi'nin iki golüyle beraberliği sağlasa da, Young Boys maçın sonlarına doğru kazandığı penaltı golüyle tekrar öne geçti ve maçı 3-2 kazandı. Batshuayi, Galatasaray’ın bu sezon Avrupa kupalarındaki ilk gollerini atmış olsa da, takımının yenilgisini engelleyemedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 22 Ağustos Perşembe

Antalya nöbetçi eczane 22 Ağustos Perşembe