Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Başakşehir'den Şampiyonlar Ligi Tepkisi!

Başakşehir'den Şampiyonlar Ligi Tepkisi!

Rams Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda Astor Enerji Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Rams Başakşehir maç sırasında maç saatini eleştirmek için ilginç bir yol izledi. İşte o eleştiri maç özeti detaylar haberimizde!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başakşehir'den Şampiyonlar Ligi Tepkisi!
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig ekibi Rams Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında sahasında TFF 1. Lig temsilcisi Astor Enerji Şanlıurfaspor'u ağırladı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, Pelkas ve Emirhan'ın attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Başakşehir Şanlıurfaspor maçını kim kazandı?

Maçın kırılma anı 65. dakikada yaşandı. Rams Başakşehir, Yunan oyuncu Dimitris Pelkas'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından 72. dakikada genç yetenek Emirhan İlkhan'ın ağları sarsmasıyla skor 2-0'a geldi ve ev sahibi ekip turu geçen taraf oldu.

Başakşehir Şanlıurfaspor maçında kim gol attı?

Rams Başakşehir, etkili oyunu ve bulduğu gollerle kupada adını bir üst tura yazdırdı. Özellikle Dimitris Pelkas'ın performansı ve Emirhan İlkhan'ın skora katkısı takımın zaferinde önemli rol oynadı.

Başakşehir'den Şampiyonlar Ligi Tepkisi!

[poll id="29"][/poll]

Başakşehir Şanlıurfaspor maçında niye şampiyonlar ligi müziği çalındı?

Başakşehir Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında evinde Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Maç öncesi gerçekleşen seremonide, futbolcuların sahaya çıkışında UEFA Şampiyonlar Ligi müziği çalındı. Ayrıca, müsabakanın 30. dakikasında stat skorbordunda 'İyi uykular çocuklar' yazısı gösterildi.

Başakşehir maç saati protestosunda ne yaptı?

RAMS Başakşehir, maç saatine tepki amacıyla UEFA Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde sahaya çıkarak, Şampiyonlar Ligi maçlarının saatine vurgu yaptı. Aynı şekilde, maçın 30. dakikasında 'İyi uykular çocuklar' görseliyle, maç saatinin protestosunu dile getirdi.

Kulüp, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla da Şanlıurfaspor müsabakasının saatine olan tepkisini önceden duyurmuştu. Bu eylemlerle Başakşehir, futbol dünyasında dikkat çekici bir şekilde maç saatine karşı duruşunu sergiledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
8 Aralık 2023 günlük burç yorumları

8 Aralık 2023 günlük burç yorumları