Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Başakşehir La Fiorita karşısında tur için sahaya çıkıyor

Başakşehir La Fiorita karşısında tur için sahaya çıkıyor

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında San Marino ekibi La Fiorita ile deplasmanda karşılaşacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başakşehir La Fiorita karşısında tur için sahaya çıkıyor
KAYNAK: İHA

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında yarın San Marino temsilcisi La Fiorita ile San Marino Stadyumu'nda karşılaşacak. Müsabaka, 21.45'te başlayacak. İstanbul ekibi, ilk maçta rakibini 6-1 mağlup ederek büyük bir avantaj yakalamıştı.

Başakşehir'in Avrupa Kupalarındaki Performansı

Başakşehir, Avrupa kupalarında bu maçla birlikte toplam 52. randevusuna çıkacak. Şu ana kadar oynadığı 51 maçta 18 galibiyet, 21 mağlubiyet ve 12 beraberlik elde etti. La Fiorita karşısında evinde aldığı 6-1'lik galibiyet, Başakşehir’in Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyeti oldu. Daha önceki rekorunu 8 Eylül 2022 tarihinde UEFA Konferans Ligi A Grubu'ndaki Hearts karşısında 4-0'lık galibiyetle kırmıştı.

Iberia 1999 - Partizani eşleşmesinin galibiyle oynayacak

Başakşehir, La Fiorita'yı eleyerek UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Iberia 1999 - Partizani eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Iberia 1999, ilk maçı sahasında 2-0'lık skorla kazanmıştı.

Granit Maqedonci Düdük Çalacak

La Fiorita - Başakşehir maçını İsveç'ten Granit Maqedonci yönetecek. Maqedonci'nin yardımcılıklarını Robin Wilde ve Simon Kristensson yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Victor Wolf olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zarar eden şirket sayısı 2023'te artış gösterdi

Zarar eden şirket sayısı 2023'te artış gösterdi