Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Barış Alper Yılmaz Sezona Golle Başladı

Barış Alper Yılmaz Sezona Golle Başladı

Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Konyaspor deplasmanında bu sezonki ilk Süper Lig golünü atarak takımını galibiyete taşıyan isimlerden biri oldu. Yılmaz, 59. dakikada bulduğu golle takımını öne geçirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Barış Alper Yılmaz Sezona Golle Başladı
KAYNAK: İHA

Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Konyaspor maçında bu sezonki ilk golünü kaydetti. Deplasmanda Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray, zorlu mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Maçın dikkat çeken anlarından biri de Barış Alper Yılmaz'ın attığı gol oldu.

Kerem’in Asistiyle Gelen Gol

  1. dakikada Galatasaray, Sara'nın kullandığı köşe vuruşu sonrası Konyaspor savunmasının uzaklaştırdığı topla önemli bir fırsat yakaladı. Kerem Aktürkoğlu'nun kafayla içeri çevirdiği top, ceza sahası içinde Barış Alper Yılmaz'ın önüne düştü. Yılmaz, sağ çaprazdan aldığı topu soğukkanlılıkla kontrol edip uzak direğe gönderdi ve topu filelerle buluşturdu. Bu golle Galatasaray, Konyaspor karşısında 2-1 öne geçti.

Genç Yıldızın Ligdeki İlk Deplasman Golü

Barış Alper Yılmaz, bu sezonki ilk Süper Lig golünü atarak takımına önemli bir katkı sağladı. Milli futbolcu, aynı zamanda bu sezonun ilk deplasman maçında gol sevinci yaşadı. 24 yaşındaki futbolcu, mücadelenin sonlarına doğru, 90. dakikada yerini Yunus Akgün'e bıraktı.

Geçen Sezonun Ardından İlk Gol

Barış Alper Yılmaz için bu gol, uzun bir aranın ardından gelen önemli bir başarıydı. Yılmaz, Süper Lig’deki son golünü geçtiğimiz sezonun 36. haftasında, 12 Mayıs tarihinde Fatih Karagümrük deplasmanında kaydetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da yürekleri ağza getiren yıkım

Hatay'da yürekleri ağza getiren yıkım