Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Balaban'ı yenen Zeybek başpehlivan! Altın Kemer Antalya'nın

Balaban'ı yenen Zeybek başpehlivan! Altın Kemer Antalya'nın

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlık müsabakalarında İsmail Balaban'ı yenen Başpehlivan Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Yusuf Can Zeybek oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Balaban'ı yenen Zeybek başpehlivan! Altın Kemer Antalya'nın

AW931105_01

Edirne’de 6 Temmuz Cuma günü küçük boy kategorilerindeki pehlivanların güreşleriyle başlayan ve 9 Temmuz Pazar gününe kadar çeşitli boy kategorilerindeki 2 bin 141 pehlivanın kıran kırana gerçekleştirdiği müsabakalarda son gün heyecanı yaşandı. Bugün çeyrek finalde ardından da yarı finalde rakiplerini yenen başpehlivan kategorisinde güreşen İsmail Balaban ve Yusuf Can Zeybek başpehlivanlık final müsabakasında güreşti. Heyecanın doruğa ulaştığı müsabakada İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek başpehlivanlığı kazandı.

Altınkemer yine Antalya'da 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iki güreşçiye de izlettikleri bu güzel mücadeleden dolayı kutlayarak, “Final de iki Büyükşehir Belediyesi pehlivanımızın güreşmesi bizleri çok mutlu etti, gururlandırdı. Ata sporu güreşe verdiğimiz değerin ve önemin meyvelerini alıyoruz. Yusuf Can Zeybek’i başpehlivanlığı kazanmasından dolayı tebrik ediyorum. Kemer yine Antalya’mıza Büyükşehir’imize geldi. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye sele teslim... İki ilde yağışlar sele sebep oldu...

Türkiye sele teslim... İki ilde yağışlar sele sebep oldu...