Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Arkas Spor SVG Lüneburg ile karşılaşacak

Arkas Spor SVG Lüneburg ile karşılaşacak

Arkas Spor Erkek Voleybol Takımı, CEV Kupası yarı finalinde SVG Lüneburg'e konuk olacak. İlk maçta elde ettiği avantajla finale adım adım yaklaşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arkas Spor SVG Lüneburg ile karşılaşacak

Arkas Spor Erkek Voleybol Takımı, CEV Kupası yarı final rövanş maçında Alman ekibi SVG Lüneburg’e konuk olacak. İlk maçta rakibini 3-0 mağlup ederek avantajı elde eden Arkas Spor, bu kez deplasmanda kazanarak finale adını yazdırmak istiyor.

Finale giden yol

İzmir'de oynanan ilk maçta üstün bir performans sergileyerek rakibini 3-0 mağlup eden Arkas Spor, finale adım adım yaklaşıyor. Ancak bu kez Almanya'da deplasmanda zorlu bir mücadele bekliyor. Eğer Arkas Spor, maçı kazanırsa veya 3-2 mağlup olursa finale yükselecek. Ancak ev sahibi ekip 3-0 veya 3-1 kazanırsa altın set oynanacak ve finale çıkacak takım bu set sonucunda belirlenecek.

Karşılaşma detayları

LKH Arena'da oynanacak karşılaşma, Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak. Maçta Kıbrıs Rum Kesimi'nden Christos Maifoshis ve İspanyol Gloria Souto Jimenez hakem olarak görev yapacak.

Arkas Spor'un hedefi

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, Alman ekibinden en az 2 set almaları halinde finale yükseleceklerini belirterek, 'Heyecanımız büyük. Seyircimiz önünde elde ettiğimiz avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz ve Almanya’dan finale yükselmiş olarak İzmir’e dönmeyi hedefliyoruz' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'den Tarım Bakanının "Hayvancılık Yol Haritası" Eleştirisi

CHP'den Tarım Bakanının "Hayvancılık Yol Haritası" Eleştirisi