Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Arda Güler'in forma giyeceği tarih belli oldu

Arda Güler'in forma giyeceği tarih belli oldu

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Türk milli futbolcu Arda Güler'i ne zaman oynayacağı tarih ile ilgili açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Güler'in forma giyeceği tarih belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, LaLiga'da dün gece Villarreal'i 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuşan Real Madrid'in başarılı teknik direktörü Carlo Ancelotti,  Arda Güler'in Noel'den sonra takıma katılmasını beklediklerini ifade etti. 

Arda Güler'in forma giyeceği tarih belli oldu

Ancelotti, yaptığı açıklamada, 'Arda Güler'in durumuyla ilgili olarak, kendisini tam anlamıyla hazır hissetmesini bekliyoruz. Şu anki durumu itibarıyla Noel'den sonra takımımıza katılmasını öngörüyoruz. Arda'nın tamamen iyileşip takıma dönmesi için gerekli süreçleri takip ediyoruz' dedi.

Ancak, Arda Güler'in 3 Ocak'ta oynanacak Mallorca maçında kadroda olmayacağını belirten Ancelotti, genç oyuncunun sağlığına tam anlamıyla kavuşması için gerekli önlemleri aldıklarını ifade etti.

Arda Güler, Real Madrid'e transfer olduktan sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz beklenen performansı sergileyemedi. Ancelotti ve teknik ekip, genç oyuncunun sağlığına kavuşması ve takıma tam anlamıyla entegre olabilmesi için sabırla çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de yenidünya ağaçları çiçek açtı

Mersin'de yenidünya ağaçları çiçek açtı