Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Arda Güler yarınki maçta kadroda olacak mı?

Arda Güler yarınki maçta kadroda olacak mı?

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın Mallorca ile oynayacaklar maçta, sakatlığını atlatan Arda Güler'in sahada olup olmayacağına dair önemli açıklamalar yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Güler  yarınki maçta kadroda  olacak mı?
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın oynanacak Mallorca maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, uzun süredir sakat olan Arda Güler'in sağlık durumu hakkında olumlu açıklamalarda bulundu. Ancelotti, Arda Güler'in son idmanlarda takıma geri döndüğünü ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Arda Güler  yarınki maçta kadroda  olacak mı?

Carlo Ancelotti, 'Son idmanlarda güzel haberler aldık. Vinicius, Carvajal ve Arda geri döndü. Mendy ve Camavinga önümüzdeki hafta geri dönecek. Haberler iyi ve yarın yeni yıla iyi başlamak için yoğun ve kararlı bir şekilde iyi bir oyun oynamaya çalışacağız' dedi.

Arda Güler'in adının kadroda yer almasıyla ilgili olarak Ancelotti, 'Nihayet kendi seviyesine dönen Arda Güler gibi henüz kendini gösterememiş bir oyuncumuz var' şeklinde konuştu. Ancelotti, Arda Güler'in sağlığının ön planda olduğunu ve onun için acele etmeye gerek olmadığını belirtti.

Ancelotti, Arda Güler'in durumuyla ilgili olarak 'Onun için önemli olan sağlıklı olması. Yavaş yavaş en iyi seviyesine ulaşıyor. Yaşı çok genç olduğu için acele etmeye gerek yok. Bizimle oynamak için dünya kadar vakti olacak. Eğer ona yarın süre verebilirsem, yarın sahada olacak. Aksi takdirde başka bir maçta da oynayabilir' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in Mallorca ile oynayacağı maç öncesi Arda Güler'in kadroda olduğu da resmi olarak duyuruldu.

Arda Güler  yarınki maçta kadroda  olacak mı?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Kadın Eğitim Desteği

Antalya’da Kadın Eğitim Desteği