Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Arda Güler Real Madrid kariyerinde ilk golünü attı

Arda Güler Real Madrid kariyerinde ilk golünü attı

Arda Güler, Real Madrid formasıyla Celta Vigo'ya attığı golle kariyerindeki ilk gol sevincini yaşadı. Genç yetenek, maçın son dakikalarında attığı golle büyük bir performans sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Güler Real Madrid kariyerinde ilk golünü attı
KAYNAK: İHA

Real Madrid formasıyla mücadele eden milli oyuncu Arda Güler, Celta Vigo'ya karşı attığı golle kariyerindeki ilk gol sevincini yaşadı.

Maçın Özeti

La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid, sahasında Celta Vigo'yu konuk etti. Karşılaşmanın 21. dakikasında Junior Vinicius'un golüyle Madrid ekibi 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda ise Real Madrid, Vicente Guaita ve Carlos Dominguez Caceres'in kendi kalelerine attığı gollerle skoru 3-0'a getirdi. Maçın son dakikalarında oyuna dahil olan Arda Güler, 90+4. dakikada attığı golle skoru belirledi.

Arda Güler'in Performansı

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, maçın son dakikalarında sahneye çıkarak attığı golle büyük bir performans sergiledi. Bu gol, Arda Güler'in Real Madrid kariyerindeki ilk golü olarak kaydedildi.

Kariyerindeki İlk Gol Sevinci

Arda Güler, Real Madrid formasıyla Celta Vigo'ya attığı golle kariyerindeki ilk gol sevincini yaşadı. Milli oyuncu, takımı için önemli bir anlam taşıyan bu golle taraftarların sevgisini kazanmayı başardı.

Futbolseverlerin Yorumları

Sosyal medyada futbolseverler, Arda Güler'in performansını övgüyle karşılıyor. Genç yetenek, Real Madrid forması altında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı

Ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı