Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor’lu Mert Çetin’nin ismi o ifadede geçti!

Antalyaspor’lu Mert Çetin’nin ismi o ifadede geçti!

Antalyaspor'un sportif direktörlüğü pozisyonuna geleceği beklenen Mert Çetin'in adı, bir banka yetkilileri tarafından yapılan dolandırıcılık iddiasıyla açılan davada geçti. Bu iddiaların ortaya çıkmasıyla birlikte, Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın ifadesinde de Mert Çetin'in adı geçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor’lu Mert Çetin’nin ismi o ifadede geçti!

Mert Çetin, Antalyaspor ile resmi görüşmelerini sürdürürken, futbol dünyasından birçok önemli ismin de dolandırıldığı iddiaları gündeme geldi. Bu iddialar arasında, banka yetkilileri tarafından yapılan dolandırıcılık eylemleri bulunuyor. İddialara göre, Mert Çetin de bu eylemlerden etkilendi ve adı bu davada geçti.

Uruguaylı kaleci, verdiği ifadede şu sözlere yer verdi: “Menacerim Mert Çetin 700 bin dolar parayı Levent Şubesi’nde elden teslim etti. Şubat ayında 500 bin dolar daha teslim etti. 2 ay içinde fonun getirisini alacağımızı söylemişti ama tarafıma ödeme yapılmadı. Bizi oyaladılar. En son 700 bin doları iade ettiler. Ancak 500 bin dolar paramı ve vadettiği fon getirisini kesinlikle alamadım.”

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tayland'ın yeni başbakanı belli oldu   

Tayland'ın yeni başbakanı belli oldu