Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor'dan Alanya Triatlonu'na altın madalya yağdı

Antalyaspor'dan Alanya Triatlonu'na altın madalya yağdı

Antalyaspor triatlon takımı, 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 32. Alanya Triatlonu'nda büyük bir başarıya imza attı. Talya Bitkisel sponsorluğunda yarışlara katılan kırmızı beyazlılar, kendi yaş grupları ve genel klasmanda en ön sıralarda yer alarak defalarca kürsüye çıkma başarısını gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor'dan Alanya Triatlonu'na altın madalya yağdı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Yarışlarda Osman Demiratar, genel klasman birincisi olarak kendi yaş grubu ile birlikte iki altın madalya birden kazandı. Kendi yaş gruplarında derece elde eden diğer triatlerden Şükrü Sinan üçüncü olarak bronz madalya, Cemil Yıldızhan ve Necati Şevik ise ikinci olarak birer gümüş madalya kazandılar. Alanya'da yarışan Antalyaspor'un tek kadın sporcusu Tatiana Vukolova genel klasmanda üçüncü olurken aynı zamanda kendi yaş grubunda birinci olarak Antalyaspor bayrağını kürsüde açtı.

Yarışmalarda yüzme etabı, yıldırımların gözlemlendiği sağanak yağışın etkili olması sebebiyle sporcuları riske atmamak adına hakem kararı ile iptal edildi ve yarış duatlona çevrildi. Bu karar ile birlikte önce bin 700 metre koşan sporcular daha sonra 20 kilometre pedal çevirdikten sonra 5 kilometrelik koşu etabı ile yarışı tamamladılar.

Aziz Yıldırım'dan açıklama 

Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, triatlon takımının başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sporcularımızı gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Talya Bitkisel sponsorluğunda katıldığımız Alanya Triatlonu'nda üç altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attık. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Adem Murat Yücel'den açıklama 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, yarışların başarılı bir şekilde tamamlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Alanya Triatlonu, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi gördü. Yarışmalara katılan sporcuları kutluyorum. Alanya'mızın spor turizmine katkı sağlayan bu tür organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Bilimfest coşkusu gökyüzüne

Antalya'da Bilimfest coşkusu gökyüzüne