Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor'da hazırlık maçında farklı galibiyet

Antalyaspor'da hazırlık maçında farklı galibiyet

Antalyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hatayspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen akrepler sahadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor'da hazırlık maçında farklı galibiyet
KAYNAK: Nizamettin ÖZMEN

Milli maçlar sebebiyle Süper Lig’e verilen arada hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, Hatayspor ile yapılan hazırlık maçında 5-1’lik skorla sahadan galip ayrıldı. Akrepler Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Antalya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Ataberk, Bahadır, Erdal, Güray, Erdoğan, Milosevic, Ömer, Streek, Jehezkel, Holtmann ve Assombalonga ilk 11'i ile başladı. Akrepler mücadelenin ilk yarısını 17. dakikada Bahadır ve 26. dakikada Ömer'in attığı gollerle 2-1'lik üstünlükle tamamladı. Rakip Atakaş Hatayaspor'un golünü ise 14. dakikada penaltıdan Görkem attı. Karşılaşmanın 52. dakikasında Milosevic ile farkı ikiye çıkaran kırmızı beyazlılar, 88. dakikada Emre ve 90. dakikada Mustafa'nın attığı gollerle mücadeleyi 5-1'lik galibiyetle noktaladı. İkinci yarıda Mert, Veysel, Saric, Bünyamin, Mustafa, Erkan, Emre, Harun, Ege ve Kaluzinski'de forma şansı buldu.

 21 Ekim’de Gaziantep deplasmanına konuk olacak. Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan ve ardından aldığı galibiyetler ile orta sıralara yükselen Antalya temsilcisi; 21 Ekim’de deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep karşısında galibiyeti hedefliyor. 8 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puanı bulunan akrepler, 6 puanlı Gaziantep’e karşı gol veya goller ile evine 3 puan ile dönmek istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul’da garip olay: Birbirlerini bıçakladılar, alışverişe gittiler

İstanbul’da garip olay: Birbirlerini bıçakladılar, alışverişe gittiler