Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor Kick Boks Takımı Konya'da büyük başarı elde etti

Antalyaspor Kick Boks Takımı Konya'da büyük başarı elde etti

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2024 faaliyet takviminde yer alan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, Konya'da büyük bir heyecana sahne oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyaspor Kick Boks Takımı Konya'da büyük başarı elde etti
KAYNAK: İHA

1-9 Temmuz tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Antalyaspor Kick Boks Takımı, göz doldurdu. Mehmet Mıstık, Sena Amine Nur Özgen ve Neşet Korkmaz'dan oluşan Antalyaspor ekibi, toplamda 3 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

Antalyaspor Kick Boks Takımı Konya'da büyük başarı elde etti

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan turnuvada sporcular, büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde mücadele etti. Konya'daki Karatay Kongre ve Spor Merkezi'nde gerçekleşen organizasyonda Antalyasporlu kick boksörler üstün bir performans sergiledi.

Mehmet Mıstık, 89 kilogram Light Contact'da altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonluğu sayısını 13'e yükseltti. Sena Amine Nur Özgen ise 65 Kg Kick Light ve Light Contact kategorilerinde birinci olarak iki altın madalya birden elde etti. 57 kg Low Kick kategorisinde ise Neşet Korkmaz, bronz madalya kazandı.

Sena Amine Nur Özgen, kazandığı altın madalyalarla 2-10 Kasım 2024 tarihlerinde Yunanistan'da düzenlenecek Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil edecek milli takım kadrosuna seçildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir alkol grubuna daha zam

Bir alkol grubuna daha zam