Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Antalyalı cimnastikçi İrem Sırcan milli takıma seçildi

Antalyalı cimnastikçi İrem Sırcan milli takıma seçildi

Muratpaşa Belediyespor'un 15 yaşındaki cimnastikçisi İrem Sırcan, İstanbul'da düzenlenen milli takım seçmelerinde büyük bir başarı elde etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyalı cimnastikçi İrem Sırcan milli takıma seçildi
KAYNAK: Muratpaşa Belediyesi/Bülten

Muratpaşa Belediyespor'un 15 yaşındaki cimnastikçisi İrem Sırcan, İstanbul'da düzenlenen milli takım seçmelerini başarıyla geçerek 2028 Los Angeles Olimpiyatları Ritmik Cimnastik Büyük Grup kadrosuna seçildi.

Antalyalı cimnastikçi İrem Sırcan milli takıma seçildi

Cimnastiğe 5 yaşında başlayan Sırcan, 7 yaşında Türkiye Minikler Lig yarışmasında ilk madalyasını kazandı. 2019'da Muratpaşa Belediyespor'a transfer olan ve 2021'de Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) barajını geçerek Antalya'nın ilk Ritmik Cimnastik TOHM sporcusu unvanını alan Sırcan, ulusal ve uluslararası alanda çeşitli dereceler elde etti. Bu yıl düzenlenen Antalya okullararası cimnastik yarışmasında şampiyonluk yaşayan genç sporcu, Türkiye Şampiyonası'nda da dördüncü oldu.

İrem Sırcan, Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun düzenlediği Ritmik Cimnastik Bosphorus Cup'ta takımıyla birincilik kupasını kaldırmanın heyecanını da yaşadı.

Çok gurur verici bir şey

Haziran ayında İstanbul'da gerçekleştirilen büyük grup milli takım seçmelerini başarıyla tamamlayan Sırcan, bu başarısını şu sözlerle paylaştı: 'Yakın zamanda İstanbul'a taşınıyorum. Çok gurur verici bir şey, çok mutluyum'. İrem Sırcan, başarısında uzun yıllar boyunca kendisine destek olan başarılı antrenörlerin büyük rolü olduğunu vurgulayarak, antrenmanlarda gösterdiği yoğun çabanın ve antrenörlerinin desteğinin kendisine büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnegöl'de Cinayet: Alacak-verecek Kavgası Kanlı Bitti

İnegöl'de Cinayet: Alacak-verecek Kavgası Kanlı Bitti