Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Başpehlivan Enes Doğan'a Coşkulu Karşılama

Başpehlivan Enes Doğan'a Coşkulu Karşılama

Balıkesir'de düzenlenen 64. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri'nde şampiyon olan Antalya Muratpaşa Belediyespor’un başpehlivanı Enes Doğan, Muratpaşa Belediyesi’nde coşkuyla karşılandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başpehlivan Enes Doğan'a Coşkulu Karşılama
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Antalya Muratpaşa Belediyespor’un genç başpehlivanı Enes Doğan, Balıkesir'de düzenlenen 64. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanmasının ardından Antalya’ya döndü. 24 yaşındaki Enes Doğan, Muratpaşa Belediyesi'nde düzenlenen özel bir törenle, karanfiller ve konfetiler eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Belediye fuaye alanında gerçekleşen bu karşılamada, güreş severler genç pehlivanı bağrına bastı.

Türkiye'ye Parmak Isırttı

Geçtiğimiz yıl Kırkpınar Güreşleri'nde başpehlivanlığa yükselen Enes Doğan, bu yıl er meydanlarında fırtına gibi esti. Alanya’da Gökbel, Konyaaltı’nda Feslikan güreşlerinde de önemli zaferlere imza atan Doğan, Balıkesir’de düzenlenen CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 5. etabı olan 64. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri'nde de birinci olarak altın kemerin sahibi oldu. Bu büyük başarının ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret eden Doğan, belediye binasında adeta bir kahraman gibi karşılandı.

Başkan Uysal'dan Başpehlivanlara Övgü

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, genç başpehlivan Enes Doğan'ı ve diğer başarılı sporcuları tebrik ederken, "Muratpaşa Belediyemiz kondisyonu yüksek bir belediyedir. Sadece kondisyonu değil, tekniği de yüksektir" diyerek belediyenin spor alanındaki başarısına vurgu yaptı. Başkan Uysal, Enes Doğan’ın başarısının, Muratpaşa Belediyesi’nin ortaya koyduğu yüksek karakter ve disiplini yansıttığını belirterek, "Türkiye'ye parmak ısırttı" ifadelerini kullandı. Uysal, Doğan’ın büyük bir çıkış yakaladığını ve Antalya’nın gururu olduğunu dile getirirken, genç güreşçinin bu başarıyı sürdüreceğine olan inancını da vurguladı.

Elmalı ve Kırkpınar İçin Büyük Beklenti

Başkan Ümit Uysal, konuşmasında ayrıca, Enes Doğan ve diğer güreşçilerin gelecek yıl yapılacak Elmalı Güreşleri ve Kırkpınar Güreşleri’nde de büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti. "Bu disiplini koruyacaklarına ve ortaya koyacaklarına hiç şüphem yok" diyen Uysal, gözlerinin gelecek yılın Kırkpınar güreşlerinde olacağını söyledi. Muratpaşa Belediyesi’nin sporcularının Türkiye’ye örnek olduğunu ve bu başarıların artarak devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Ağustos 2024 Bugün Hangi Maçlar Oynanacak?

23 Ağustos 2024 Bugün Hangi Maçlar Oynanacak?