Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Antalya Körfezi “Coral Cup” ile Canlanıyor

Antalya Körfezi “Coral Cup” ile Canlanıyor

Antalya Körfezi, 18 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek olan Antalya Yat Yarışı Coral Cup etkinliği ile renklenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Körfezi “Coral Cup” ile Canlanıyor
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Körfezi, 18 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek olan Antalya Yat Yarışı Coral Cup etkinliği ile renklenecek. Coral Travel’ın ana sponsorluğunda ve Setur Marina iş birliği ile gerçekleştirilecek olan etkinlik, Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2024 faaliyet programında yer alıyor.

Yelken Yarışı ve Ödül Töreni

Antalya Yelken Spor Kulübü’nün organizasyonuyla düzenlenen yarış, Antalya Körfezi’nde rüzgar arayacak yelkenli yatların renkli mücadelesine sahne olacak. Yarış, Konyaaltı Sahili Varyant bölgesinin tümünden izlenebilecek ve saat 12:30’da başlayacak. Kazananlar, yarış gününün akşamında Setur Marina’da düzenlenecek özel bir törenle ödüllerini alacak.

Amatör Takımların Yarış Heyecanı

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirilmesi planlanan Antalya Yat Yarışı Coral Cup, amatör yelkencilerin deniz tutkularını ve yarış heyecanını yaşaması için önemli bir fırsat sunuyor.

Yarış Detayları ve Başvuru Süreci

12 mil uzunluğundaki parkurda, boyu 9 ila 20 metre arasında değişen yelkenli teknelerin katılacağı Coral Cup’ta, World Sailing yelken yarış kuralları uygulanacak. Dört sınıfa ayrılarak yarışacak yelkenli tekneler saat 12:30’da aynı anda start alacaklar. 20’den fazla yelkenli teknenin mücadele etmesi beklenen Coral Cup’ta yer almak isteyen takımlar için başvuru kayıtları, yarış günü saat 09:00’a kadar açık kalacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şırnak'ta P*K'ya Yönelik Operasyonda 40 Şüpheli Gözaltına Alındı

Şırnak'ta P*K'ya Yönelik Operasyonda 40 Şüpheli Gözaltına Alındı