Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Ankaragücü Başkanı hakeme saldırdı

Ankaragücü Başkanı hakeme saldırdı

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca, maç sonu sahaya girip, hakem Halil Umut Meler'e saldırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Ankaragücü, 90+7'de yediği golle Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca, maç sonu sahaya girip, hakem Halil Umut Meler'e saldırdı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Emre Belözoğlu'nun ekibi MKE Ankaragücü evinde İlhan Palut'un yönetimindeki Çaykur Rizespor'u konuk etti.

Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona ererken Ankaragücü'nün golü 14. dakikada Olimpiu Morutan'ın ayağından geldi. Çaykur Rizespor'a beraberliği getiren golü ise 90+7'de Adolfo Gaich attı.

Ankaragücü'nde Ali Sowe, 50. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rizespor'da ise 90+5'te Emirhan Topçu, ikinci sarı kart sonucu oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla birlikte Ankaragücü puanını 18'e yükseltirken, Çaykur Rizespor 22 puana ulaştı. kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Ankaragücü deplasmanda Alanyaspor'a konuk olurken, Çaykur Rizespor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

1-1 sona eren mücadelenin sonunda Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırıda bulundu.

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya girip hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Meler, bu saldırının ardından yerde kaldı. Daha sonra hakem ekibi, yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına gitti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Büyükşehir 9 yılda 642 km kanalizasyon hattı

Muğla Büyükşehir 9 yılda 642 km kanalizasyon hattı