Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Amed Sportif Faaliyetler Kocaelispor'u 3-0 Mağlup Etti

Amed Sportif Faaliyetler Kocaelispor'u 3-0 Mağlup Etti

Amed Sportif Faaliyetler, 1. Lig'de Kocaelispor'u 3-0 mağlup ederek Assombalonga ve Traore'nin golleriyle galibiyet elde etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Amed Sportif Faaliyetler Kocaelispor'u 3-0 Mağlup Etti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Amed Sportif Faaliyetler, 1. Lig'in 4. haftasında Şanlıurfa'da Kocaelispor'u 3-0 mağlup ederek bir galibiyet aldı. Amed Sportif Faaliyetler maça hızlı başladı.

AMED MAÇA HIZLI BAŞLADI

Maçın başında 4. dakikada savunma arkasına atılan topa hareketlenen Assombalonga, kaleci Gökhan Değirmenci tarafından düşürülerek kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Kocaelispor'un dezavantajını kullanarak erken bir golle öne geçti.

9. dakikada yaşanan penaltı pozisyonunda Murat Uçar'ın teknik direktörlük başarısı göze çarptı. Muharrem Cinan'ın faulü sonucu VAR incelemesiyle kırmızı kartla cezalandırılan futbolcu, Kocaelispor'un zorlu mücadelesini daha da zorlaştırdı.

32. dakikada Sinan Kurt'un asistiyle Oktay Aydın'ın attığı gol, Amed Sportif Faaliyetler'in üstünlüğünü perçinledi. İkili, sahada gösterdikleri uyumla takımlarına önemli bir avantaj sağladı.

63. dakikada Traore'nin voleyle attığı gol, Amed Sportif Faaliyetler'in skoru 2-0'a getirmesini sağladı. Son dakikalarda Assombalonga'nın asistiyle Traore'nin bir gol daha atarak skoru belirlemesi, takımın galibiyetini taçlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Seyhan'da motosikletle gelip sokak ortasında öld*rdüler

Adana Seyhan'da motosikletle gelip sokak ortasında öld*rdüler