Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Altay hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Menemen FK’yı 5-3 mağlup etti

Altay hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Menemen FK’yı 5-3 mağlup etti

Altay, ikinci özel karşılaşmasında Menemen Fk'yı mağlup etti, Yeni sezon hazırlıkları sürüyor. İşte detaylar..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altay hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Menemen FK’yı 5-3 mağlup etti
KAYNAK: İHA

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Mali sıkıntılar nedeniyle kampa gidemeyen İzmir ekibi, yaklaşık 1 aydır Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde çalışmalarına devam ediyor. Bu süreçte hazırlık maçlarına da ağırlık veren Altay, ikinci özel karşılaşmasında Menemen FK'yı 5-3 mağlup etti.

A W270086 01

Hazırlık Maçlarında Performans

İlk hazırlık maçında Aydın ekibi Nazilli Belediyespor'la karşılaşan Altay, sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. İkinci özel maçını ise Menemen FK'ya karşı oynayan siyah-beyazlılar, Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde gerçekleştirilen bu müsabakada 5-3'lük skorla galibiyete ulaştı. Altay, iyi bir oyun sergilediği bu maçta gollerini Onur Efe (2), Arda Gezer, Mehmet Nur Kaymaz ve İsa Toygar Ekinci ile buldu.

A W270086 02

Siyah-Beyazlılar Hazırlık Sürecinde Mağlubiyet Görmedi

Yeni sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarında şu ana kadar mağlubiyet yaşamayan Altay, 1 galibiyet ve 1 beraberlikle umut verici bir performans sergiledi. Teknik ekip, oyuncuların saha içindeki uyumunu ve performansını artırmak için çalışmalarını sürdürürken, takımın gösterdiği mücadele ve alınan sonuçlar teknik heyeti memnun ediyor.

Ali Solmaz'ın Durumu Belirsiz

Menemen FK maçında dizinden sakatlık yaşayan 2004 doğumlu sağ bek Ali Solmaz'ın durumu, bugün yapılacak MR sonucuna göre netlik kazanacak. Genç oyuncunun sağlık durumu, teknik ekip ve taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uzmandan Uyarı! Yaz İshalinden Korunma Yöntemleri Nelerdir?

Uzmandan Uyarı! Yaz İshalinden Korunma Yöntemleri Nelerdir?