Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Abdullah Avcı: "Oyun istediğimiz gibi olmadı"

Abdullah Avcı: "Oyun istediğimiz gibi olmadı"

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Rapid Wien'e karşı 1-0 mağlup oldu. Abdullah Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, turu geçmek için Avusturya'da sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Abdullah Avcı: "Oyun istediğimiz gibi olmadı"
KAYNAK: İHA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Rapid Wien karşısında alınan mağlubiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. İlk yarıda rakip organizasyonunun daha etkili olduğunu belirten Avcı, "Özellikle bizim yapamadıklarımız ve çabuk top kayıplarımız olunca baskı kuramadık. Rakibin iki net pozisyonu ve şutu vardı. Bizim de Denswil ile kaçırdığımız bir pozisyon bulunuyor. İkinci yarıda zaman zaman öne çıktık, ancak duran toptan yediğimiz golle kaybettik" dedi.

"Rakibin oyuncu grubu avantaj sağladı"

Rakibin geçen yıldan itibaren %90 aynı oyuncu grubu ile devam ettiğini vurgulayan Avcı, "Biz ise toplamda resmi olarak sadece 3 maç oynadık. Organizasyonumuzda zaman zaman tıkanıklıklar yaşandı. Organize olan rakip bizi topun peşinden koşturdu, topa sahip olamadık. Erken top kayıpları yaşadık" ifadelerini kullandı.

"Rakip hocaya katılmıyorum"

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klaub'un Trabzonspor'un defansif bir oyun sergilediği yönündeki açıklamalarına yanıt veren Avcı, "Bu görüşe katılmıyorum. Böyle bir stratejiyle sahaya çıkmadık. Mendy, Ozan Tufan ve Lunstdram gibi oyuncularımızla baskıyı daha yoğun yapmayı planladık. Rakibin oyun üstünlüğü ilk yarıda bizden yanaydı, ancak ikinci yarıda bu durumu zaman zaman değiştirdik" dedi.

"Sonuna kadar zorlayacağız"

Trabzonspor'un oynadığı her maçta bir tehdit oluşturduğunu belirten Avcı, "Avusturya'da oynayacağımız rövanş maçı öncesi 5-6 antrenman yapacağız. Futbolda her şey mümkün. Kötü oynarken öne geçebilirsiniz, iyi oynarken de geriye düşebilirsiniz. Avrupa'da devam etmek için Avusturya'da turu sonuna kadar zorlayacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?  Bahar Dizisine Kimler Katılacak?

Bahar Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Bahar Dizisine Kimler Katılacak?