Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Abdullah Avcı döneminde Trabzonspor: İç sahada mı dış sahada mı daha başarılı?

Abdullah Avcı döneminde Trabzonspor: İç sahada mı dış sahada mı daha başarılı?

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, ikinci kez takımın başına geçtiğinde performansını nasıl sergiliyor? Avcı, dış sahada mı yoksa iç sahada mı daha fazla puan topluyor?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Abdullah Avcı döneminde Trabzonspor: İç sahada mı dış sahada mı daha başarılı?
KAYNAK: İHA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ikinci kez göreve geldiği dönemde takımın dış saha performansı dikkat çekiyor. Avcı yönetimindeki Trabzonspor, deplasman maçlarında ev sahibi olduğu karşılaşmalardan daha fazla puan topladı. Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor'a konuk olan bordo-mavililer, aldıkları 3-1'lik galibiyetle bu başarılı dönemi perçinledi.

Abdullah Avcı'nın ikinci döneminde Trabzonspor, toplam 23 maçta 11 iç saha ve 12 deplasman maçına çıktı. Bu maçlarda 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Trabzonspor, dış sahada daha başarılı bir performans sergiledi. İç saha maçlarında 19 puan toplayan takım, deplasmanlarda ise 21 puan elde etti.

Avcı yönetiminde Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe, Gaziantep FK, İstanbulspor (hükmen), MKE Ankaragücü, Pendikspor ve Konyaspor'u mağlup etti. Ayrıca Fatih Karagümrük, Sivasspor ve Antalyaspor ile berabere kalan bordo-mavililer, deplasmanda bazı zorlu rakipler karşısında da önemli puanlar aldı.

Takımın bu başarılı dış saha performansında önemli bir rol oynayan isimlerden biri Mısırlı futbolcu Trezeguet oldu. Sezon boyunca attığı 10 golle takımın en skorer oyuncusu olan Trezeguet, bu gollerin 6'sını deplasman maçlarında kaydetti. Bu maçlarda gol atan Trezeguet önderliğinde Trabzonspor, deplasmanda önemli başarılar elde ederek ligde üst sıralara tırmandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polis Memurunun Cesedi Yanlışlıkla Çocuk Sanılarak Toprağa Verildi

Polis Memurunun Cesedi Yanlışlıkla Çocuk Sanılarak Toprağa Verildi