Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor A Milli Takım Kasım Ayında Galler ve Karadağ ile Karşılaşacak

A Milli Takım Kasım Ayında Galler ve Karadağ ile Karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 sezonunda UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele edecek ve kasım ayında Galler ile Karadağ'a karşı önemli maçlara çıkacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
A Milli Takım Kasım Ayında Galler ve Karadağ ile Karşılaşacak
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, A Milli Takımımız, 16 Kasım Cumartesi günü Galler ile Kayseri'de karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan bu müsabaka, A Milli Takımımızın 11 yıl aradan sonra Kayserili futbolseverlerle buluşmasını sağlayacak. A Milli Takım, bu stadyumda son olarak 6 Eylül 2013 tarihinde Andorra ile karşılaşmış ve 5-0'lık galibiyet elde etmişti.

Karadağ Deplasmanı

A Milli Takım, 19 Kasım Salı günü ise Karadağ'a konuk olacak. Podgorica Şehir Stadyumu'nda TSİ 22.45'te başlayacak olan bu zorlu karşılaşma, takımımızın 2024-2025 sezonu UEFA Uluslar B Ligi'ndeki performansı açısından büyük önem taşıyor.

Kayseri'deki Geçmiş Başarılar

Milli Takımımız, Kayseri'de daha önce oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar almıştı. 2009 yılında bu kentte Azerbaycan'ı 2-0 ve Estonya'yı 4-2 yenen Türkiye, bu şehirde oynadığı tüm maçları kazanarak güzel bir performans sergiledi.

4. Grup Rakipleri

2024-2025 UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımız, 4. Grup'ta Karadağ ve Galler'in yanı sıra İzlanda ile de mücadele edecek. Bu maçlar, takımımızın grup aşamasındaki konumunu belirlemede kritik öneme sahip olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor'un Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Sivasspor'un Yeni Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor