Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor 1 Euro'ya Hırvat Golcü Transferi!

1 Euro'ya Hırvat Golcü Transferi!

Dünya futbolunun tanınmış isimlerinden Hırvat golcü Nikola Kalinic, futbol hayatına Hajduk Split ile sembolik bir transferle geri döndü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1 Euro'ya Hırvat Golcü Transferi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Hırvat golcü Nikola Kalinic, futbol kariyerine geri dönmek için Hajduk Split ile 1 euro karşılığında sembolik bir sözleşme imzaladı. Dünya futbolunun önemli isimlerinden biri olan 35 yaşındaki Kalinic, geçtiğimiz sezonu futbolu bırakarak tamamlamıştı.

1 Euro Ya Transfer (2)

Hajduk Split'in eski oyuncusu olan Kalinic, futbol hayatına başladığı takıma olan bağlılığını göstermek adına 6 aylık bir sözleşme daha imzalayarak geri döndü. Geçen sezon Hajduk Split formasıyla veda maçını oynayan Kalinic, şimdi takımını şampiyon yapma hedefiyle sahalara geri dönüyor.

1 Euro Ya Transfer (3)

Hajduk Split Sportif Direktörü Mindaugas Nikolicius, Kalinic ile yapılan anlaşmanın detaylarını paylaşarak, "Hajduk Split'te 3 yıl çalıştım ve en rahat transferim Nikola Kalinic oldu. 1 euroluk bir sözleşme yaptık. Nikola Kalinic, Hajduk Split'i şampiyon yapmak için futbola geri döndü. Onun için tek motivasyon bu" dedi.

Bu transferle ilgili detaylar, Kalinic'in sadece sembolik bir ücretle takıma katılmasının yanı sıra, Hajduk Split'in şampiyonluk hedefine ulaşma arzusunu da yansıtmaktadır. Kalinic'in bu özel dönüşü futbol camiasında büyük ilgi uyandırmış durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erkek arkadaşını yastıkla boğan kadının dehşet verici cinayet itirafı!

Erkek arkadaşını yastıkla boğan kadının dehşet verici cinayet itirafı!