Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Yeniden Refah Partisi Ankara Ve İstanbul'da Kendi Adaylarını Çıkaracak! Adaylar Ne Zaman Açıklanacak?

Yeniden Refah Partisi Ankara Ve İstanbul'da Kendi Adaylarını Çıkaracak! Adaylar Ne Zaman Açıklanacak?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını ve Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarıyla seçime gireceklerini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeniden Refah Partisi Ankara Ve İstanbul'da Kendi Adaylarını Çıkaracak! Adaylar Ne Zaman Açıklanacak?
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını ve Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarıyla seçime gireceklerini duyurdu. Erbakan, seçimlere beka meselesi olarak bakmadıklarını ve AK Parti ile yapılan önceki ittifakın sonuçsuz kaldığını belirtti.

İttifak Beklentileri Karşılamadı

Erbakan, yaptığı açıklamada, 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşecek seçimleri beka seçimi olarak görmeyip, güçlerini kendi adaylarıyla ortaya koymak istediklerini ifade etti. Önceki seçimde AK Parti ile yapılan ittifakın beklentileri karşılamadığını belirten Erbakan, yapılan mutabakat metninin tersine icraatlarla sonuçlandığını vurguladı.

Teşkilatın Yüzde 95'i İttifaktan Yana Değil

Milletin büyük bir çoğunluğunun Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti ile ittifak yapmasını istemediğini belirten Erbakan, partisinin teşkilatlarının yüzde 95'inin ittifak istemediğini söyledi.

Adaylar Ne Zaman Açıklanacak?

AK Parti'nin adil ve dengeli bir teklifle gelmediğini ifade eden Erbakan, bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarını gösterme kararı aldıklarını açıkladı. Partisinin aday tanıtım programının 10 Şubat'ta Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşeceğini belirten Erbakan, adaylarını bu etkinlikte kamuoyuna tanıtacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gebze'de parfüm fabrikasında yangın!

Gebze'de parfüm fabrikasında yangın!