Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Vahdet Afşin Karacan: “Büyükşehir’de de aday çıkaracağız”

Vahdet Afşin Karacan: “Büyükşehir’de de aday çıkaracağız”

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Rotamız net, Büyükşehir’de de aday çıkaracağız” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vahdet Afşin Karacan: “Büyükşehir’de de aday çıkaracağız”

Cengiz Savaşeri

İYİ Parti İl Binasında basın mensupları ile buluşan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, beraberindeki divan üyeleri ile gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerdeki yol haritasını açıkladı. Karacan, Antalya'da 19 ilçe ve büyükşehir için adaylarını çıkaracağını ve bu amaçla çok sıkı bir şekilde hazırlandıkları vurgusunu yaptı.F5-jLMQWgAAS-6b

“GEREKENİ YAPIYORUZ”
Başkan Karacan, yerel seçimde ittifak olasılığına değinerek, “Eğilmeyi değil dik durmayı tercih ediyoruz eğilip onlarla münakaşa edecek bir vaktimiz yok” dedi. Başkan Karacan, partisinin isimlerinden beş üyeyi disipline vermesi konusuna da değinerek, “Biz 7 aydır görevdeyiz. Bizim görevimiz derleyip toplamak. Bizimle ilgili asılsız ve gerçek dışı ithamlarda bulunanlara, muhatap bile olup cevap vermiyoruz. Eğer bir iddia da bulunursanız, bunun yalnızca akıl ve gerçekliğe uygun olmasının yanı sıra aynı zamanda bir kanıt veya dayanağının da olması gerekiyor. Fakat yazılanlara baktığımızda bunların hiç birini görmüyoruz o nedenle de cevap verme gereği duymuyoruz. Ağacın üstündeki meyveye erişmek isteyenler ya ağaca tırmanır ya ağacı keser. Onlar ağacı kesmek isteyen insanlar. Siyasi partilerin tüzükleri vardır. Bu tüzüğü hiçe sayan ve arkadaşlarımızla ilgili uzun zamandır sabırla bekliyoruz.  Bu kişilerle alakalı önceden disiplin suçları da mevcut. Partiye zarar verici hareketleri olanları disipline sevk ettik.  Bu direkt ceza alacaklar demek değil disiplin kurulunda savunma yaparlar eğer haklılarsa dönerler değillerse cezalarını alırlar. Biz tüzüğün verdiği yetkiyi kullanıyoruz ve yapmamız gerekeni yapıyoruz. Kişiye özel bir durum değil ama kişiselleştirilmiş şekilde şeyler yazıyorlar. İşte biz bunları ciddiye almıyoruz. Biz eğilmeyi değil dik durmayı tercih ediyoruz. Eğilip onlarla münakaşa edecek bir vaktimiz yok” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-09-14 at 16.31.04

“3 ADAY ÜZERİNDE YOĞUNLAŞTIK”
Karacan, parti teşkilatının yerel seçimler için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ve milletin beklentilerine karşılık vermek için çaba harcadıklarını aktararak, “Şu anda Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de çalışmalarımız sürüyor.  Aday olabilecek önemli isimlerimiz mevcut. Şu anda 3 aday üzerinde yoğunlaşıldığını söyleyebilirim” dedi. Adayların kim olacağı sorusuna ise Karacan, “Parti olarak kimin aday olacağına ilişkin detayları ise daha sonra açıklayacağız. Parti örgütümüz saha da aktif bir şekilde çalışarak halkımızın sorunlarına kulak veriyor. Halkımızın sorunlarına yönelik ürettiğimiz projelerle, bu sorunlara çözüm bularak vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini daha iyi seviyeye çıkarak Antalya’yı daha yaşanır bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de 510 kök kenevir bitkisi yakalandı

Mersin'de 510 kök kenevir bitkisi yakalandı