Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Rüştü Peker Kepez için sandıkları patlatmaya hazır

Rüştü Peker Kepez için sandıkları patlatmaya hazır

AKP Kepez Belediye Başkan aday adayı Rüştü Peker, düzenlediği basın toplantısında, "31 Mart yerel seçimlerinde aday olmamız durumunda, Kepez'de oy oranlarını patlatacağız ve seçimleri kazanacağız" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rüştü Peker Kepez için sandıkları patlatmaya hazır
KAYNAK: Bülten

Hizmetkarlık anlayışıyla Kepez'e yola çıktıklarını belirten Peker, yaklaşık 11 aydır devam eden çalışmaları ve projelerini noter onaylı birbirinden güzel projeleriyle Kepezli hemşehrileriyle paylaşacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı ve Hedefler

Peker, Kepez'de AKP'yi birinci parti olarak çıkarmak için Cumhur İttifakı olarak birlikte çalışacaklarını ifade etti. Kepez'in 68 mahallesine yönelik hizmetleri bildiklerini ve bu hizmetleri daha da geliştireceklerini vurgulayan Peker, "Amacımız bugüne kadarki en yüksek oyu alarak Kepez'de ve Büyükşehir'de rekor kırmak" dedi.

6defe0c1-3fbf-42b7-ba9d-b9c636ca7123

Değişim ve Projeler

Kepez'in değişim sürecine liderlik etmek istediklerini belirten Peker, projelerin hayata geçmesiyle birlikte Kepez'in daha da güzelleşeceğini söyledi. Yıllardır Kepez'e hizmet veren bir isim olarak, geçmişteki tecrübelerinin gelecekte yapacaklarına bir ön fragman olduğunu ifade etti.

Yeni Süreç ve Seçmen Kitlesi

Kepez'in nüfusundaki artış ve seçmen kitlesindeki değişikliklere dikkat çeken Peker, öğretmeninden emeklisine kadar Kepez'de yaşayan her kesime hitap edecek projeleri açıklayacaklarını söyledi. Adaylık açıklamasının ardından seçildikleri takdirde Kepez için yeni bir sürecin başlangıcı olacağını belirtti.

Yola Çıkış ve Gelecek Perspektifi

Peker, Kepez'e hizmet etmek üzere çıktıkları yolda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 31 Mart sonrasında Kepez için yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti. Kepez'de 52 yıldır yaşayan biri olarak, geçmişte Kepez'e yönelik yaptığı hizmetleri ve sivil toplum çalışmalarını hatırlatarak, "Allah bizi Kepezli hemşerilerimize karşı mahcup etmesin" temennisinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu!

Haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu!