Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel'den : TBMM Genel Kurulu'nu terk etmeme eylemine başlıyoruz açıklaması

Özgür Özel'den : TBMM Genel Kurulu'nu terk etmeme eylemine başlıyoruz açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un duyurduğu ve saat 17.00'de yapılması planlanan Danışma Kurulu toplantısının iptal edildiğini açıkladı. Özel, kişisel sosyal medya hesabından TBMM Genel Kurulu'nu terk etmeme eylemine başlıyoruz dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel'den : TBMM Genel Kurulu'nu terk etmeme eylemine başlıyoruz açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un duyurduğu ve saat 17.00'de yapılması planlanan Danışma Kurulu toplantısının iptal edildiğini açıkladı.

Özel, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu nedenle, dün gerçekleştirdiğimiz olağanüstü grup toplantısında aldığımız karar gereği, yargı krizi ve darbe girişimini gündemde tutmak amacıyla bugünden itibaren TBMM Genel Kurulu'nu terk etmeme eylemine başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay kararına uymamasıyla ilgili olarak TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüşme gerçekleştirdi. Özel, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Yargı krizi ve darbe girişimiyle ilgili Meclis Danışma Kurulu'nu olağanüstü toplamasını talep ettim. Kendisi gün içerisinde bu yönde bir çağrı yapacağını belirtti" dedi.

CHP Genel Başkanı, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: 'Sayın Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'la telefonla görüştüm ve kendisinden içinde bulunduğumuz yargı krizi ve darbe girişimiyle ilgili Meclis Danışma Kurulu'nu olağanüstü toplamasını talep ettim. Kendisi ağırlamakta olduğu Filistin Heyeti'yle planlı programlarının ardından, gün içerisinde bu yönde bir çağrı yapacağını belirtti. Kendisinin başkanlığında yapılacak Danışma Kurulu toplantısına partimiz adına bizzat katılacağım.'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'li taraftarlar Ata'yı ziyaret etti

Fenerbahçe'li taraftarlar Ata'yı ziyaret etti