Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da kiracılar bir kez daha toplanıyor!

Antalya'da kiracılar bir kez daha toplanıyor!

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu, yükselen kira fiyatları ve enflasyona karşı protesto için basın açıklaması düzenliyor. Platform, tüm kiracıları açıklamaya davet etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da kiracılar bir kez daha toplanıyor!
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'da kiracılar artan kiralar ve enflasyona karşı bir kez daha basın açıklaması yapmaya hazırlanıyor. Yaşanan fahiş kira artışı ve artan eflasyon vatandaşı canından bezdirdi. Antalya’da Kiracılar, son dönemde artan kira fiyatlarını bir kez daha protesto etmek için 21 Eylül 2024 Cumartesi günü basın açıklaması düzenleyecek.

İNSANLARIN YAŞAMLARINI SÜRDÜREBİLMELERİ İÇİN

Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu, barınma ve temel haklar konulu basın açıklamasına ekonomik krizden zarar görmüş, barınma hakkı elinden alınmış, alınacak olan herkesi davet etti. Basın açıklamasına Antalya halkını davet eden Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu, “İnsanların yaşamlarını sürdürebilmeleri için en temel haklarından birisi de konut ve barınma hakkıdır. Bu hak anayasal bir hak olup, güvence altına alınmıştır. Tüm dostlarımızı etrafımızda kimler var ise herkesi bekliyoruz bu basın açıklaması gerçekten önemli ve bir o kadarda ses getirecektir” mesajıyla kamuoyuna seslendi. Basın açıklaması 21 Eylül 2024 Cumartesi günü Muratpaşa ilçesindeki Kozaklı Komşu Evi'nde saat 18.00'de gerçekleşecek. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da gerçekleştirilen operasyonlarda 188 kişi yakalandı

Antalya'da gerçekleştirilen operasyonlarda 188 kişi yakalandı