Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel parti kampında grubun kırgınlıklarını dinledi

Özgür Özel parti kampında grubun kırgınlıklarını dinledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin milletvekilleriyle yaptığı kampın ilk gününde kurultay sürecinden kalan kırgınlıkları ve yeni döneme ilişkin önerileri dinledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel parti kampında grubun kırgınlıklarını dinledi
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'da düzenlediği milletvekilleri kampının ilk günü, kurultay sonrası oluşan yaptığı kampın ilk günü dün tamamlandı. Toplantıda kurultay sonrası oluşan yeni yönetim, yaşananlar ve partinin bundan sonra izleyeceği yol haritası ele alındı. Özel’in toplantıyı, 'Kongre artık geride kaldı. Bundan sonra birlikteyiz' ifadeleri vurgulağı belirtiliyor. 

Özgür Özel parti kampında grubun kırgınlıklarını dinledi

Toplantıda, bazı milletvekillerinin Özel'e kurultay döneminden kalan kırgınlıklarını dile getirdiği ve bunların hâlâ giderilmediğini söylediği belirtildi. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kurultay sürecinde çok ön plana çıktığı ve bunun da basında 'çift başlı yönetim' şeklinde algılandığı yönünde eleştiriler dile getirildi.

Bazı milletvekillerinin ise, kurultay dönemindeki açıklamaları nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan şikâyetçi olduğu kaydedildi. Zaman zaman bu eleştiriler nedeniyle salon içinde gerginlik yaşandığı da kaydedildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın affıyla ilgili şikâyetlerin de dillendirildiği söylendi.

CHP lideri Özel ise eleştirileri saygıyla karşıladığı, sert tepkiler vermediği ve hepsini not alarak gerekli açıklamaları gruba yapacağı belirtildi.

Partide mevcut yönetimi eleştiren konuşmalar yaptığı belirtilen milletvekilleri, 'İsteğimiz kırgınlığın olmaması. Hepimiz de seçim için çalışacağız' değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hisseli tapuda yeni düzenleme: Mal paylaşımı artık eskisi gibi olmayacak

Hisseli tapuda yeni düzenleme: Mal paylaşımı artık eskisi gibi olmayacak