Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel: Karıncayı Size Ezdirmeyiz Karıncanın Kardeşi CHP'dir

Özgür Özel: Karıncayı Size Ezdirmeyiz Karıncanın Kardeşi CHP'dir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 38'inci Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’nde, Türkiye’yi baskı ve korku altına almaya çalışanlara karşı sert mesajlar verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel: Karıncayı Size Ezdirmeyiz Karıncanın Kardeşi CHP'dir
KAYNAK: İHA

38’inci Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın katılımıyla açıldı. Açılış töreninde konuşan Özel, Türkiye’deki baskı ortamına ve iptal edilen konserlere dikkat çekerek, iktidarı sert bir dille eleştirdi.

"Karıncayı Size Ezdirmeyiz Karıncanın Kardeşi CHP'dir"

Özel, konuşmasında sanatçı Suavi’nin konserinin iptal edilmesine ve iktidarın yaşam tarzına yönelik müdahalelerine sert tepki gösterdi. “Türkiye’yi korkunun, baskının altına ezmeye çalışanlara, emekçiyi ezenlere de sanatçıyı ezenlere de gençleri ezenlere de şunu söylüyorum. Kibriniz yetti. Kimseyi yukarıdan bakmayın, kimseyi karınca gibi görmeyin. Karıncayı size ezdirmeyiz. Karıncanın kardeşi var o da CHP’dir.” dedi.

Belediye Başkanlarından Övgüyle Bahsetti

Özel, İzmir’deki 31 Mart seçimlerinde CHP'nin büyük bir zafer kazandığını ve bu başarının İzmir’in tüm ilçelerinde halkın sorunlarına çözüm üreten belediye başkanları sayesinde olduğunu vurguladı. İzmir’de CHP’li belediye başkanlarının halka hizmet konusunda büyük sorumluluk taşıdığını belirten Özel, “Bugün İzmir’de 29 belediye başkanının cebinde birer anahtar var. O anahtarlar, Atatürk’ün partisinin Cumhuriyet’in ikinci yüzyılındaki iktidarının anahtarlarıdır.” ifadelerini kullandı.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, festivalin Türkiye’nin siyasi ve düşünce hayatına mal olmuş bir etkinlik olduğunu belirtti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise Dikili’nin altyapı sorunlarının çözüleceğini ve denize kirli su akışının önleneceğini söyledi. Tugay, “Bir kentin 38. defa emek ve demokrasi adıyla bir festival düzenlemesi bir onur.” dedi.

Suavi’ye Destek Mesajı verdi

Özel, Suavi’nin konserinin iptal edilmesine karşı büyük bir tepki gösterdi ve İzmir’deki tüm CHP’lilerle birlikte Suavi’yi dinlemeye gideceğini belirtti. “Suavi’nin evine gittim ve bir daha böyle bir şey yaşanmayacak dedim.” diyerek, sanatçıya olan desteğini yineledi.

Seçimler İçin Umut Mesajı

Özel, yaklaşan seçimler için CHP iktidarının önünü açacaklarını ve halkın desteğiyle büyük zaferlere imza atacaklarını söyledi. “Cumhuriyet Halk Partisi, her zaman halkın yanında olacaktır. Kim derdi varsa emin olsun ki var bir çaresi, o da CHP’dir.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilik sistemi değişiyor mu? Yeni reformlar yolda!

Emeklilik sistemi değişiyor mu? Yeni reformlar yolda!