Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel: Ana muhalefetin hızla kendine gelmesi gerekmektedir

Özgür Özel: Ana muhalefetin hızla kendine gelmesi gerekmektedir

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, kongresini tamamlayan CHP Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel: Ana muhalefetin hızla kendine gelmesi gerekmektedir
KAYNAK: İHA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, kongresini tamamlayan CHP Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyareti sırasında yoğun bir ilgiyle karşılanan Özgür Özel, ana muhalefetin hızla toparlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Özgür Özel, seçim sonuçlarına olan üzüntüyü paylaşarak, ana muhalefetin ayağa kalkmasının önemine dikkat çekti. "Şüphesiz seçimin sonucuna olan üzüntüde hiçbirimiz, diğerinden geride değiliz. Yüreğimiz dağlandı. Üzüldük, ağladık. Yere bakarak yürümeye başladık. Omuzlarımız düştü. Ama bir şeyi fark etmemiz lazım ki muhalefetin omuzu düşerse, ana muhalefet partisinin morali kırılırsa, o ülkeyi yöneten bir tek adam, bir otoriter lider varsa; onun yürüyüşü dikleşir. Biz sindikçe, biz sustukça, biz umudu kestikçe onların iştahı kabarır. O yüzden tüm muhalefetin özellikle ana muhalefetin hızla kendine gelmesi, ayağa kalkması ve önce partisine, sonra ülkesine sahip çıkması gerekmektedir" şeklinde konuştu. Seçim sonrası CHP içinde yenilgiyi farklı şekillerde adlandıran bir anlayışla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Özel, genel merkezde genel başkanlarıyla bir değişime ve yeniden heyecanlanmaya dönük bir süreç umduklarını ancak bekledikleri sonucun elde edilemediğini belirtti. Özel, bu beklentinin karşılığının sokaktaki değişime olan inanç olduğunu vurguladı.

AW062166_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölhisar'da öğrencilere trafik eğitimi büyük ilgi topladı

Gölhisar'da öğrencilere trafik eğitimi büyük ilgi topladı