Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Önceliğimiz insanın mutlu olması

Önceliğimiz insanın mutlu olması

Demokratik Sol Parti (DSP) Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ertan Moral, Akdeniz Gerçek’e konuştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Önceliğimiz insanın mutlu olması
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Demokratik Sol Parti (DSP) Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ertan Moral, Akdeniz Gerçek’e konuştu. Muratpaşa’da insana odaklı çalışmalar sürdüreceğini belirten Moral, “Şehirde yaşayan insanlar mutlu olmazsa istediğiniz kadar şehri parklarla bahçelerle doldurabilirsiniz. İlk önce insan mutlu olmalı” dedi.

Ertan Moral, “1981 Samsun doğumluyum. İlk orta ve lise öğreniminin Samsun’da tamamladım. 1998 yılında Akdeniz Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi bölümünü kazandım. 2004 yılında mezun oldum. Yaklaşık 26 yıldır Antalya’da yaşıyorum. Açık öğretim Fakültesi’nden adaleti bitirdim şu an da da emlakçılık okuyorum” diyerek yaşamından söz etti. Moral, Antalya’nın çok fazla sorunu olduğunu belirterek, insana odaklı çalışacaklarını kaydetti. Antalya’da semtten semte Pazar fiyatlarının değiştiğini, altyapı sorununun olduğunu dile getiren DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ertan Moral, kente karşı duyarlı olduğunu kaydetti.

İNSANLARIN NEYE İHTİYACINI OLDUĞUNU BİLİYORUM

Kırcami sorunu hakkında konuşan Ertan Moral, “Kırcami çok büyük bir sorun. Bölge artık tarım arazisi özelliğini kaybetti. Bu yüzden şehri düşünerek ve kapsayıcı bir planla şehre katkı konulacak şekilde planlanarak yapılmalı. Kırcami’ye imar izni verilmeli ama doğanın ve kentin yapısı bozulmadan verilmeli” dedi. Moral, “İnsan odaklı çalışmalarımız olacak. Muratpaşa’da yaşayan yurttaşın bir beklentisi var. İnsanlar belirli bir hayat kalitesi istiyor. En başta insanı rahatlatacağız. Şehirde yaşayan insanlar mutlu olmazsa istediğiniz kadar şehri parklarla bahçelerle doldurabilirsiniz. İlk önce insan mutlu olmalı. Şehrin insanını mutlu edeceksiniz ilk önce. Belediyeye gelindiğinde şu ihtiyacım var dediğinde o kişinin ihtiyacı giderilecek Belediye yetkiyi eline almalı. Merkezi idareden bir şey beklememeli. Yerel yönetimlerin amacı halkın ihtiyaçlarını gidermek. Yurttaşın işi yoksa, çocuğuna bez alamıyorsa bunu karşılamakla yükümlüdür. Belediye bundan hiçbir zaman kaçamaz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milas'ta sokak ortasında infaz!

Milas'ta sokak ortasında infaz!