Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu

Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu

Bu yılki Kurban Bayramı'nda Türkiye siyaset sahnesi liderlerin bayram planlarıyla dolup taşıyor. İşte liderlerin bayramda nerede olacaklarına dair detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu
KAYNAK: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı'nı Ankara dışında geçirecek. Ailesiyle birlikte olacak olan Erdoğan, bayramın huzurunu yakalamayı planlıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise bayramı Ankara'da karşılayacak. Başkentte olacak olan Yılmaz, geleneksel bayram programını sürdürecek.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL MANİSA'DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kurban Bayramı'nda ailesiyle birlikte memleketi Manisa'da olacak. Özel, bayram boyunca Manisa'da hem ailesiyle hem de vatandaşlarla bir araya gelecek.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANKARA'DA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı'nı Ankara'da geçirecek. Bahçeli, bayram namazını Ankara'da kılacak ve vatandaşlarla bayramlaşacak.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI DERVİŞOĞLU ANKARA'DA

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kurban Bayramı'nda Ankara'da olacak. Dervişoğlu, bayram süresince parti faaliyetlerine katılacak ve Ankara'daki vatandaşlarla buluşacak.

DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI İL DIŞINDA

Demokrat Parti (DEVA) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan, bayram süresince il dışında olacaklar. Eş Genel Başkanlar, belediye ziyaretleri ve partilerinin çalışmaları için farklı illeri ziyaret edecekler.

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ GÜNYÜZÜ'NDE, DP GENEL BAŞKANI UYSAL AFYONKARAHİSAR'DA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kurban Bayramı'nı Eskişehir'in Günyüzü ilçesi Gecek mahallesinde geçirecek. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ise bayramı memleketi Afyonkarahisar'da karşılayacak.

SADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU ANKARA'DA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kurban Bayramı'nı Ankara'da geçirecek. Karamollaoğlu, bayram namazını kıldıktan sonra parti teşkilatı ve vatandaşlarla buluşacak.

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI ERBAKAN İSTANBUL'DA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçirecek. Erbakan, İstanbul'daki partililerle bir araya gelecek ve bayramlaşacak.

DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL İZMİR'DE, MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI İNCE YALOVA'DA

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Kurban Bayramı'nı İzmir'de geçirecek. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise bayramı, memleketi Yalova'nın Elmalık köyünde bulunan evinde geçirecek.

DEVA VE VATAN PARTİLERİ GENEL BAŞKANLARI ANKARA'DA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kurban Bayramı'nda Ankara'da olacaklar. Her iki lider de bayram süresince Ankara'daki programlarına devam edecekler.

ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZDAĞ MUĞLA'DA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kurban Bayramı'nı Muğla'nın Datça ilçesinde geçirecek. Özdağ, bayram boyunca Muğla'daki partililerle bir araya gelecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jandarma Teşkilatı 185 yaşında! Antalya'da coşkuyla kutlandı

Jandarma Teşkilatı 185 yaşında! Antalya'da coşkuyla kutlandı