Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Murat Kurum Kimdir? Murat Kurum İstanbul Adayı mı?

Murat Kurum Kimdir? Murat Kurum İstanbul Adayı mı?

Murat Kurum AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olması bekleniyor. Murat Kurum Kimdir? Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Murat Kurum Kimdir?  Murat Kurum İstanbul Adayı mı?
KAYNAK: Haber Merkezi

Murat Kurum AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olması bekleniyor. Murat Kurum Kimdir? Detaylar haberimizde...

Murat Kurum Kimdir?

İnşaat Yüksek Mühendisi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, 1976 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde memur bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.

Murat Kurum Kimdir (3)

Murat Kurum Nerden Mezun Olmuştur?

İlköğrenimini Ankara Seyranbağları İlkokulu'nda tamamlayan Kurum, ortaokul ve lise eğitimini Mimar Kemal Lisesi'nde almıştır. Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Murat Kurum, yüksek lisansını Kentsel Dönüşüm alanında tamamlamıştır.

Murat Kurum Kimdir (1)

Murat Kurum Ne Bakanıydı?

Siyasi kariyerine 2018'de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanan Kurum, bu görevinden ayrıldıktan sonra TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olarak görev yapmaktadır.

Murat Kurum Evli Mi?

Murat Kurum, evli bir aile babasıdır ve 3 çocuğu bulunmaktadır.

Murat Kurum Kimdir (2)

Murat Kurum İstanbul Adayı Mı?

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Murat Kurum'un AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenmektedir. Kurum'un şehircilik ve çevre konularındaki deneyimi, bu alandaki çalışmaları ve siyasi geçmişi, onu ön plana çıkan bir isim yapmaktadır. AK Parti'nin İstanbul adayı olarak Murat Kurum'un gösterilip gösterilmeyeceği ise seçim sürecinin ilerleyen dönemlerinde netlik kazanacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bozcaada ve Gökçeada seferleri iptal!

Bozcaada ve Gökçeada seferleri iptal!