Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Muhittin Böcek Kapalı Yol Esnafını Ziyaret Etti

Muhittin Böcek Kapalı Yol Esnafını Ziyaret Etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kapalı Yol esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muhittin Böcek Kapalı Yol Esnafını Ziyaret Etti
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, şehrin dört bir yanındaki esnafı ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak Kapalı Yol'da bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Böcek, ziyaretinde Antalyalıların yoğun ilgisini gördü. Kendisine gösterilen bu ilgiden memnuniyet duyan Başkan Böcek, vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti.

Esnafa Destek Sözü

Başkan Böcek, esnaf ziyaretinde bulunduğu esnaf dostu bir belediye başkanı olduğunu bir kez daha gösterdi. Dükkanları tek tek gezip esnafla sohbet eden Başkan Böcek, 5 yıllık görev süresince her zaman esnafın yanında olduğunu vurguladı. Yeni dönemde de esnafın taleplerini dikkate alarak ortak akılla hareket edeceklerini belirten Başkan Böcek, şehre güzel işler kazandırmak için çaba göstereceklerini ifade etti.

Kapalı Yol Esnaf Ziyareti (10)

Birlikte Daha Güçlüyüz

Kapalı Yol'da gerçekleşen ziyarette Başkan Böcek, sadece esnafın değil, vatandaşların da ilgisini çekti. Kent merkezinin önemli noktalarından biri olan Kapalı Yol'un, yeni projelerle daha da cazip hale geleceğini belirten Başkan Böcek, bu projeler arasında Kaleiçi Yat Limanı Projesi ve Balbey Kentsel Yenileme Projesi'nin olduğunu açıkladı. Esnaf odaları ile iş birliği içinde hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Böcek, esnafın her türlü talebini karşılamak için çaba gösterdiklerini söyledi. Yeni dönemde de esnaf dostu bir belediye başkanı olarak göreve devam edeceklerini belirtti.

Kapalı Yol Esnaf Ziyareti (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Google Play Store'a yeni özellik: Aynı anda birden fazla uygulama indirme

Google Play Store'a yeni özellik: Aynı anda birden fazla uygulama indirme