Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Muharrem İnce'ye CHP'den İlk Yanıt Geldi! 'Üzülerek Dinledik'

Muharrem İnce'ye CHP'den İlk Yanıt Geldi! 'Üzülerek Dinledik'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler için partisinin adaylarını açıklamasının ardından, CHP'den ilk tepki geldi. İnce'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayını belirleme sürecine dair yaptığı açıklamalara CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muharrem İnce'ye CHP'den İlk Yanıt Geldi! 'Üzülerek Dinledik'
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

'Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin açıklamalarına CHP'den ilk tepki geldi. İnce, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayını belirlemek üzere süreci açıklarken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak İnce'nin eleştirilerine yanıt verdi.

Görüşmeler Dile Getirilmedi

Yücel, CHP ile Memleket Partisi arasında 4 Ocak'tan itibaren süregelen yerel seçim işbirliği müzakerelerine değindi. İnce'nin bugünkü açıklamalarının müzakerelerin olumlu sonuçlanmaması üzerine yapıldığını belirten Yücel, İnce'nin siyasi eleştirileri görüşmeler esnasında hiç dile getirmediğini ifade etti.

Muharem Ince Ye Yanıt

Görüşmeler Kabul Edilemeyecek Bir Noktaya Geldi

Sürecin, CHP tabanı ve örgütünün kabul edemeyeceği bir noktaya geldiği ve müzakerelerin tıkandığı bir aşamada İnce'nin açıklama yaptığını vurgulayan Yücel, İnce'nin bugünkü eleştirilerin, olumlu bir sonuç alınsaydı asla yapılmayacağını belirtti.

İzmir'de İlçe Belediye Başkanlığı Talebinde Bulunuldu

Yücel, ayrıca İnce'nin görüşmeler sırasında belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunduğunu da ifade etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı, değerlendirmeyi kamuoyuna bıraktıklarını belirterek, İnce'nin açıklamalarını rini dile getirdi."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşi ile trafikte tartışan adamı tetikçi tutup kurşun yağmuruna tutturdu

Eşi ile trafikte tartışan adamı tetikçi tutup kurşun yağmuruna tutturdu