Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Milletvekilleri Erzincan Cezaevi'ni inceledi

Milletvekilleri Erzincan Cezaevi'ni inceledi

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'na bağlı Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu, Erzincan’da bulunan Ceza İnfaz Kurumu'nda detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milletvekilleri Erzincan Cezaevi'ni inceledi
KAYNAK: İHA

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'nun Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu, Erzincan Cezaevi'nde yapacakları inceleme öncesinde açıklamalarda bulundu. Komisyonun içinde bulunan milletvekilleri, cezaevi içerisindeki işlemleri ve varsa problemleri tespit ederek iyileştirme önerileri sunmayı hedefliyor.

Komisyon Başkanı İbrahim Yurdunuseven'den Açıklama

Komisyon Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaptığı açıklamada, 'Bugün Erzincan'da cezaevi ziyaretimizi gerçekleştireceğiz. Burada tüm siyasi partilerimizden milletvekillerimiz var. Amacımız, içeride bulunan hükümlü ve tutukluların koşullarını inceleyerek iyileştirme önerileri geliştirmek' dedi. Yurdunuseven, geçmişte de benzer ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve elde ettikleri verilerle üst kurula rapor sunduklarını belirtti.

İnceleme Sonuçları ve İyileştirme Çalışmaları

Komisyon üyeleri, Erzincan Ceza İnfaz Kurumu'nda yapacakları inceleme sonucunda tespit ettikleri sorunları raporlayacak ve gerekli tavsiyelerde bulunacaklarını ifade etti. Yurdunuseven, geçmiş ziyaretlerinde çocukların hafta sonu görüşleri konusunda yapılan tavsiyelerin olumlu sonuçlar verdiğini ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2 milyon TL konut kredisinin geri ödemesi uçtu: İşte banka banka faiz oranları

2 milyon TL konut kredisinin geri ödemesi uçtu: İşte banka banka faiz oranları