Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Menderes Türel Sinyali Verdi! Aday Olacak Mı?

Menderes Türel Sinyali Verdi! Aday Olacak Mı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adaylık sinyali verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Menderes Türel Sinyali Verdi! Aday Olacak Mı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adaylık sinyali verdi.

Sosyal Medya Paylaşımları

Türel, ‘Yine Antalya Kazansın’ ve ‘Nerede Kalmıştık Antalya’ temalı paylaşımlarıyla dikkat çekti. Bu paylaşımlar, Türel’in tekrar aday olacağı yönünde yorumlandı.

Türel’den Açıklama

Gelen yorumlar üzerine açıklama yapan Türel, anketlerin yapıldığını ve son sözü genel merkezin söyleyeceğini belirtti. Türel, her göreve hazır olduğunu ve genel merkezin her türlü kararına saygılı olduğunu ifade etti. Türel, "Türel, “Hep Antalya’nın kazanması yönünde bir anlayış sergiledik ve bu çerçevede çalıştık. Meselelere şahsi bakmamız hiçbir zaman söz konusu olmadı. Antalya’yı her zaman kendi şahsi hesaplarımızın üzerinde tuttuk. Halkımızın teveccühü ve genel merkezimizin takdiri ile şu anda anket çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar neticesinde bir karar verilecek" dedi" ifadellerini kullandı.

Geçmişteki Görevler

Geçmişte sandık görevlisi olarak görevlendirildiğini, belediye başkanlığı, milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulunduğunu ve alnının akıyla bütün görevlerini tamamladığını belirten Türel "Paylaşımlarımız çok ciddi bir heyecan uyandırdı. Adaylık sinyali gibi algılanmış. Biz her zaman her göreve hazır olduğumuzu, her görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğimizi ifade ediyoruz. Geçmişte sandık görevlisi olarak görevlendirildim ve o görevi de şerefle en iyisini yapmaya çalıştım. Belediye başkanlığı, milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulundum. Alnımızın akıyla bütün görevlerimizi tamamladık ve memleketimize güzel eserler bıraktık. Bugün de sosyal medya paylaşımlarının heyecan uyandırması bana gurur veriyor. Biz de bu teveccühe layık olabilmek için her zaman her göreve hazır olduğumuzu ifade ederek çalışıyoruz. Genel merkezin her türlü kararına saygılıyız" ifadellerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM TikTok'u uyardı:Kara para 18 yaş altı sanal dilencilik algoritma

TBMM TikTok'u uyardı:Kara para 18 yaş altı sanal dilencilik algoritma