Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Memleket Partisi’nde istifalar devam ediyor

Memleket Partisi’nde istifalar devam ediyor

Memleket Partisi Genel Disiplin Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Adayı Avukat Çağrı Ünsal partisinden istifa ettiğini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Memleket Partisi’nde istifalar devam ediyor

Memleket Partisi’nden gelen istifa haberlerine her gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Son olarak partinin Ankara Milletvekili Adayı ve Genel Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Çağrı Ünsal, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklayarak partiden istifa ettiğini duyurdu. Ünsal, istifasının gerekçesini partiyle düştüğü fikir ayrılıkları olarak bildirdi.

İstifasını sosyal medyadan duyuran Avukat Çağrı Ünsal, AKP iktidarına karşı tüm muhalefet partilerinin birleşerek, mücadeleyi birlikte sürdürmesi gerektiğine vurgu yaptı. Ünsal ayrıca, Ankara milletvekili adaylığından da çekildiğini ifade etti.

Avukat Çağrı Ünsal’ın paylaşımı şu şekilde:

“Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kanlarıyla kazanılan Cumhuriyetin 100. yılında, Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerine giriyoruz. Daha dün Erzurum mitinginde yaşananlar, nasıl bir örgütlü kötülükle karşı karşıya olduğumuzun göstergesidir. Halk böyleyken, gelinen noktada 20 yıllık AKP karanlığına karşı siyasi mücadele gösteren tüm muhalif kesimin iç tartışmaları bir kenara koyarak bu mücadeleyi birlikte sürdürmesi kaçınılmaz bir zorunluluk arz etmektedir. Bu nedenlerle, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Millet İttifakı’nı destekleyeceğimi bildiriyor; kuruluşundan bu yana bir neferi olduğum Memleket Partisi’nin politikası ile fikir ayrılığına düşmüş olduğumdan, Ankara milletvekili adaylığından, Genel Disiplin Kurulu üyeliğinden ve parti üyeliğinden derin bir üzüntüyle istifa ediyorum. Parti içerisinde tanımış olduğum tüm yönetici büyüklerimden, arkadaşlarımdan, tüm memleket sevdalılarından affımı istiyorum. Saygılarımla.”

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Takside kaçak sigara yakalandı

Takside kaçak sigara yakalandı