Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Kaftancıoğlu’ndan Soylu’ya: “Kıskanma değişik!”

Kaftancıoğlu’ndan Soylu’ya: “Kıskanma değişik!”

Canan Kaftancıoğlu’nun İstanbul’da katıldığı 19 Mayıs etkinliğinde açılan Göktürk bayrağını eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Kaftancıoğlu’ndan yanıt gecikmedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaftancıoğlu’ndan Soylu’ya: “Kıskanma değişik!”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun dün katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinde, Kaftancıoğlu’nun arkasında açılan Göktürk bayrağına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kaftancıoğlu’nu "Anlıyorum ki Kılıçdaroğlu yeni bir ocak teşkilatı kuracak. Bu ocak teşkilatının başına da Kaftancıoğlu'nu getirecek. Yani milliyetçi, sağcı ocak teşkilatı kurma hassasiyeti içine girmişler. Bunların hepsi acınası işler" sözleriyle eleştirmiş. O görüntüler sosyal medyada çokça konuşulmuştu.

Eleştirinin hedefindeki Canan Kaftancıoğlu, Soylu’nun paylaştığı videoyu alıntılayarak; “Kıskanma değişik! Sen ve senin gibiler vatanı seviyoruz kisvesi altında parsel parsel kupon arazilerle satarken vatanı, 25 yıl boyunca bu vatana, insanımıza hizmet ettim devletin bir kör kuruşuna bile halel getirmeden “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” M.K. Atatürk” ifadeleriyle yanıt verdi.

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İmamoğlu, Tuzla'dan vatandaşa seslendi

İmamoğlu, Tuzla'dan vatandaşa seslendi