Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Partili Suat Sarı'dan İBB adaylığı için açıklama

İYİ Partili Suat Sarı'dan İBB adaylığı için açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen İYİ Partili Suat Sarı, "İstanbul’un birikmiş sorunlarını çözmeye karar verdim ve aday adayı olmaya karar verdim. Genel başkanımın onayıyla, bu kente katacağım yüksek katma değerleri sunmaya hazırım. İstanbul için yola çıkarak, büyük bir enerji harcamaya hazırım" şeklinde bir açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Partili Suat Sarı'dan İBB adaylığı için açıklama
MUHABİR: Kamer Durdu

Yerel seçimlere aylar kala, parti içi kulisler hareketlendi. İttifaklar ve partilerin aday belirleme süreci, siyasi gündemin önemli bir parçasını oluşturuyor.  İYİ Parti cephesinde ise 81 ilde kendi adaylarını çıkartma niyetinde olduklarını belirten açıklamalara rağmen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen İYİ Parti Grup Sözcüsü Suat Sarı, aday adayı olma kararı aldığını duyurdu.

Suat Sarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Sarı, İstanbul'un en önemli sorununun trafik ve ulaşım olduğunu belirterek, bu alandaki birikimi ve liyakatiyle İstanbul'un sorunlarına çözüm sunmayı amaçladığını ifade etti. Genel başkanın uygun görmesi halinde İstanbul'a yüksek katma değerler katacağını belirten Sarı, büyük bir enerji harcamaya hazır olduğunu söyledi. İYİ Parti'nin her ilde kendi adayıyla yerel seçimlere girmeye karar vermesini, partinin bağımsız hareket etmek ve kendi stratejilerini sergilemek istemesi olarak yorumladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Belediye Başkanı Topaloğlu'ndan Genel Başkan Özgür Özel’e Ziyaret!

Belediye Başkanı Topaloğlu'ndan Genel Başkan Özgür Özel’e Ziyaret!