Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti tabanında saç baş yolduracak Ankara adayı

İYİ Parti tabanında saç baş yolduracak Ankara adayı

Gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara'da özel bir akşam yemeğinde eski AKP üyeleriyle bir araya geldiğini iddia etti. Yarkadaş, aynı zamanda İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için düşündüğü adayı da kamuoyuyla paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti tabanında saç baş yolduracak Ankara adayı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, İYİ Parti içindeki ittifak tartışmaları gündemdeki yerini korurken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Gazeteci Barış Yarkadaş'ın tv100'deki canlı yayında paylaştığı kulis bilgisine göre, İYİ Parti, her ilde kendi adaylarıyla yerel seçimlere gireceğini açıklamış ve adaylarını duyurmaya başlamıştı. Ancak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı konusunda ortaya atılan bir isim, partide çalkantılara neden olabilir.

Barış Yarkadaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara'da bir araya geldiği isimler arasında Sinan Aygün'ün bulunduğunu aktardı. Yarkadaş, bu buluşmanın ilginç bir şekilde TOGO'da bir yemekte gerçekleştiğini belirtti. İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural'ın da bu yemeğe katıldığını söyleyen Yarkadaş, "İddiaya göre Sinan Aygün'e 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı' teklif edildi. Sinan Aygün'ün teklifi değerlendirip karar vereceği, ancak eğer İYİ Parti'nin adayı olursa, bazı partililerin tepki göstererek istifa edebileceği" bilgisini paylaştı.

Sinan Aygün'ün adı, daha önce Mansur Yavaş ile yaşadığı çekişmeli durumlarla da anılmıştı. Mansur Yavaş ile Aygün arasındaki çatışma, TOGO iş kulelerinin mühürlenmesi olayıyla doruğa çıkmıştı. Bu kulelerin Ankara'daki ayakkabı markası TOGO'ya ait olduğu biliniyor ve mühürlenmeleriyle birlikte, Mansur Yavaş ile Sinan Aygün arasında rüşvet ve FETÖ ithamları içeren bir polemik başlamıştı.

Sinan Aygün, Ankara'da 10 Mart 1959 tarihinde doğdu, Gazi Eğitim Enstitüsü İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü tamamladı. İnşaat malzemeleri ticareti ve müteahhitlik gibi alanlarda faaliyet gösteren Aygün, 1997-2011 yılları arasında Ankara Ticaret Odası Başkanlığı'nı üstlendi. Aynı zamanda 2005-2011 yılları arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı görevini üstlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konut piyasasında fiyat artışları durdu

Konut piyasasında fiyat artışları durdu