Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti Adana İl Başkanı istifa mı edecek?

İYİ Parti Adana İl Başkanı istifa mı edecek?

İYİ Parti Genel Merkezi’nde tartışmalar devam ederken, Adana’da da ilginç bir gelişme yaşandı. İstifalar peş peşe geliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti Adana İl Başkanı istifa mı edecek?

Küçüksaat.com'un haberine göre; İYİ Parti’de son zamanlarda yaşanan Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem’in istifa krizleri, partinin siyasi duruşu ve gelecek stratejileri hakkında soru işaretleri yarattı.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde tartışmalar devam ederken, Adana’da da ilginç bir gelişme yaşandı. İddialara göre, İYİ Parti Genel Merkezi, Seyhan İlçe Başkanlığı’na İsmail Pehlivan ismini atadı. Bu atamayı duyan İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk, “İsmail Pehlivan ilçe başkanı olursa istifa ederim” diyerek tepki gösterdi ve il yönetimini acil olarak toplantıya çağırdı.

Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre, Büyüköztürk toplantıda istifa kararını il yönetimine bildirdi. Ancak kısa bir süre sonra istifasından vazgeçen Büyüköztürk, genel merkeze bir mesaj göndererek, Pehlivan’ın atamasının iptal edilmesi için Çarşamba gününe kadar süre tanıdı.

Kısacası; Pehlivan ilçe başkanı olarak kalırsa Büyüköztürk Çarşamba günü istifasını duyuracak.

İYİ Parti Adana’da atama ve istifa iddiaları sonrasında da parti içinde fikir ayrılıkları ortaya çıktı. Partililerden bir kısmı, Büyüköztürk’ün istifa kararını desteklerken, diğer kısmı ise Büyüköztürk’ün partiyi Adana’da kendine göre şekillendirmeye çalıştığını söyleyerek karşı çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhittin Böcek’ten CHP lideri Özgür Özel’e kritik ziyaret

Muhittin Böcek’ten CHP lideri Özgür Özel’e kritik ziyaret