Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: "Bir gün beni davet et, anlatayım"

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: "Bir gün beni davet et, anlatayım"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Amasya Merzifon’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hakkındaki "İstanbul’a bir çivi bile çakmadı" sözüne yanıt verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: "Bir gün beni davet et, anlatayım"

İmamoğlu, “Neymiş ‘çivi bile çakmamış’ diyor bana; bak bak bak… Ben de diyorum ki bir gün beni davet et anlatayım. Sorun yok anlatırım ama bir gün bile yetmez hizmetlerimi anlatmaya. 25 yıl yöneten anlayış şöyle bir psikolojiye bürünmüş; biz seçimi kazanınca zannettiler ki malını mülkünü aldık. İstanbul bizim malımız mülkümüz değil 16 milyon insanın. Bu akıldan vazgeçmedikleri sürece bunlardan bize fayda yok. 14 Mayıs’ta 86 milyon insan onlara bay bay diyecek, hadi evinize dinlenmeye” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Amasya’nın Merzifon ilçesinde Halk Buluşması programına katıldı. Burada Merzifonlulara seslenen İmamoğlu şunları dile getirdi:

"HERKESİN ELİNİ SIKMAYA GELİYORUZ"

“Zaman hızla akıyor önümüzde çok az zaman var, çok az zamanda çok büyük işler başarmak zorundayız. Memleketimiz, milletimiz için başarmak zorundayız. 86 milyon insanımız için başaracağız. Türkiye’de siyasete ahlak, dinamizm gelsin; siyasetten bencillik, kibir gitsin, partizanlık devletimizin bütün kurumlarından uzaklaşsın diye yola çıktık. Millet İttifakı, aynı şu meydanda olduğu gibi herkesi kapsayacak. Biz herkesin elin sıkmaya geliyoruz, herkesle konuşacağız; ‘benden değilsen yoksun’ asla demeyeceğiz, ‘derdin ne’ diyeceğiz. 

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sazlık alanda çıkan yangın panik yarattı

Sazlık alanda çıkan yangın panik yarattı