Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İBB: ramazan etkinliği sahte belge ile iptal edildi

İBB: ramazan etkinliği sahte belge ile iptal edildi

İBB, Üsküdar ilçesindeki Mimar Sinan Meydanı'nda düzenlemiş olduğu ramazan etkinlikleri için Üsküdar Belediyesi'nin müdahalesiyle karşılaştığı öğrenildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İBB: ramazan etkinliği sahte belge ile iptal edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Üsküdar ilçesindeki Mimar Sinan Meydanı'nda düzenlemiş olduğu ramazan etkinlikleri için Üsküdar Belediyesi'nin müdahalesiyle karşılaştığı öğrenildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, İBB tarafından konser planlaması yapılmadığı, resmi yazılarda 'konser' ifadesinin kullanılmadığı belirtildi. Ancak Üsküdar Belediyesi, imzasız ve sahte bir belge kullanarak mahkemeye başvurarak yürütmeyi durdurma kararı çıkarttırdı. İBB ise söz konusu karara itiraz ettiğini açıkladı.

Mimar Sinan Meydanı'nda gerçekleştirilen ramazan etkinliklerinde herhangi bir konser planlanmadığı, etkinliklerin amacının İstanbul halkına yönelik bir hizmet olduğu vurgulandı. Ancak Üsküdar Belediyesi'nin sahte bir belge kullanarak mahkemeye başvurması, İBB tarafından tepkiyle karşılandı. İBB yetkilileri, üretilen belgenin imzasız ve sahte olduğunu, ramazan etkinlikleriyle ilgili olarak herhangi bir konser planlamasının da söz konusu olmadığını belirtti.

İBB'nin itirazı sonrasında yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Konuyla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi arasında bir anlaşmazlık yaşanıp yaşanmayacağı merak ediliyor.

217ce994-a950-4868-88f0-2477c3b4675d-w

"ÜSKÜDAR BELEDİYESİ, SAHTE BELGEYLE MAHKEME BAŞVURDU

İBB tarafından Üsküdar’a kazandırılan Mimar Sinan Meydanı’nın geleneksel ramazan etkinliklerine ev sahipliği yapmasına engel olundu. Üsküdar Belediyesi yetkisi olmadığı halde İBB ekiplerinin ramazan hazırlıklarına müdahale etti. Her yıl olduğu gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı Üsküdar Kaymakamlığına resmi yazıyla bilgi verdi. Ramazan etkinliklerinde konser planlaması olmadığı, elektronik imzalı resmi yazıda 'konser' ifadesi kullanılmadığı halde sonradan üretilen imzasız sahte bir belge ile Üsküdar Belediyesi mahkemeye başvurdu. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğadan ot topluyor para kazanıyor

Doğadan ot topluyor para kazanıyor