Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset “Hizmet edenin elini öperiz”

“Hizmet edenin elini öperiz”

14 Mayıs seçimlerinde Antalya’da CHP listesinden 5. sırada Milletvekili Adayı olan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, basınla buluştu. CHP’nin aday tanıtım toplantısına katılamayan basın toplantısında Şerafettin Kılıç, “Memleketimize ve vatanımıza kim hizmet ederse elini öperiz” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Hizmet edenin elini öperiz”

Basın buluşmasına Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen ve yönetim kurulunun yanı sıra ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kepezüstü Tahtakale Tesisi’nde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, zor bir seçime girildiğini belirterek, “İnanıyoruz ki millet ittifakı bu seçimi üstün bir başarı göstererek kazanacak. Türkiye maddi ve manevi buhranın içerisindedir, Saadet Partisi olarak bizler, Türkiye’nin normalleşmesi adına millet ittifakındayız. Türkiye’nin birçok ilindeki adaylarımızla Meclis’te olacağımıza inanıyorum” dedi. Türkiye’nin bankalara esir edildiğini ileri süren, bankaların geçen yıla oranla büyük karlar elde ettiğini rakamlar vererek anlatan Başkan Düzen, “Bu durum deliyi de veliyi de delirtir” dedi. Cari açıkların ve dış ticaret açıklarının gün geçtikçe büyüdüğüne değinerek “Milli gelirimiz 25.000 dolar olacak dendi, şimdi 10.000 dolar bile yok. İktidara geldiğimizde Türkiye’nin normalleşmesi için yapılacak projelerimiz mutabakat metninde hazır” dedi ve israfın önleneceğini, 12 uçağın 10 tanesini hemen satılacağını, 1.100 odalık saray denilen yeri milletin kullanımına düzenleyeceklerini dile getirerek, “Biz kazandığımız zaman ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan bir yönetim uygulayacağımız bilinmeli” diyerek, Antalya Milletvekili Adayı Şerafettin Kılıç’ı tanıttı.

“YARGI BAĞIMSIZ OLMALI”

Söz alan Aday Şerafettin Kılıç, vefat etmiş geçmiş yol arkadaşlarını anarak ve geçmiş bayramı kutlayarak başladığı konuşmasında, basına seslenerek “Sorularınızı cevaplamaya çalışacağım, bildiklerimi söyleyip. Bilmediklerimi öğrenip yine karşınıza geleceğim” diyerek, geçmiş yaşamından ve siyasi mücadelesinden söz etti. 1977 yılında Ayasofya’da namaz kıldıklarından bahsederek “Şimdi Ayasofya’nın ibadete açılmasından memnunuz, açanlara teşekkür ederiz” dedi.

Aydınlı olarak tarım, hayvancılık ve zeytincilik konularına hakim olduğunu, önceliklerinin tarımı güçlendirmek olduğunu söyledi ve “Bu konularda Antalya’mıza ve Türkiye’mize elimizden gelen gayreti göstererek çalışacağım” dedi. Tarıma Anayasal olarak destek verilmesi gerektiğini, fakat öngörülen destek rakamının üçte birinin bile verilemediğine değindi. Pahalılıkla ilgili mücadele etmek için üretimin şart olduğuna değindi. “Memleketimize ve vatanımıza kim hizmet ederse elini öperiz” dedi. Referandumda tek adamlık sistemine hayır dediklerini hatırlatan Kılıç, “Genel Başkanımız bizzat Cumhurbaşkanıyla gidip görüştü. Yasama, yürütme, yargı ve denetleme bağımsız olmalı demişti ama iktidarda bu teklifimiz karşılık bulmadı” dedi. Kılıç, “Ülkemizde gelinen nokta herkesçe malum. Yoksulluk ve açlık sınırının geldiği nokta malum. Bu yüzden hep beraber hareket edelim dedik. Ortak akılla mutabakat imzaladık ve parlamenter sisteme dönmek üzere birleştik. Meclis’te çoğunluğu elde etmek için var gücümüzle çalışacağız” cümlesiyle sözlerini tamamladı.

Cengiz Savaşeri   

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu yurt dışındaki Türk vatandaşlarına seslendi

Kılıçdaroğlu yurt dışındaki Türk vatandaşlarına seslendi