Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Gültekin Gencer: Döşemealtı Türkiye'ye ışık olacak

Gültekin Gencer: Döşemealtı Türkiye'ye ışık olacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Döşemealtı Belediye Başkan aday adayı Gültekin Gencer, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’yı ziyaret etti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gültekin Gencer: Döşemealtı Türkiye'ye ışık olacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Döşemealtı Belediye Başkan aday adayı ziyarette üyeler ve yöneticiler  ile konuşan Gültekin Gencer, 'Döşemealtı Türkiye’ye ışık olacak' dedi.

Gültekin Gencer: Döşemealtı Türkiye'ye ışık olacak

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı,

'Bugünlerde CHP’nin toplantı salonlar önemli toplantılara ev sahipliği yapıyor. Bundan memnunum. Yarışlar olduğu sürece en iyisini bulmak yönetimlerin ve kamuoyunun görevidir. Bunların yapıldığı zamanlarda parti seçim kazanmıştır. Bu dönem belediye başkanlarımızın olduğu kentlerde performansa dayalı çalışmalar yapılıyor. Belediye başkanlarımız şu an memnuniyet araştırması içindeler. Büyükşehir ve 8 alt belediyeyi içine alan  bu araştırmalar bittiği zaman belediye başkanlarımızla ilgili çalışmalar olumlu ise aday gösterilmeye devam edecek. Ancak değilse genel merkez gerekeni yapacak. Bunu da açıkça söyleyeyim. Genel Başkanımız, İl Başkanları toplantısında şöyle bir ifade kullandı: “Bu birkaç anketle olacak iş değil, 6 farklı anketle araştırma yaptıracağız ve onun neticesinde sonuca varacağız”. Farklı bir durum çıkarsa ya temayül yoklaması ya da anket yoklamasıyla, partililerin ve halkın huzuruna çıkacak. Ben Gültekin Gencer Bey’e de başarılar diliyorum' dedi.

Gültekin Gencer: Döşemealtı Türkiye'ye ışık olacak

'CHP BAYRAĞI GÖNDERDE KALACAK'

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Kurucusu ve Başkanı, Antalyaspor Vakfı Başkanı olarak da kamuoyunda bilinen Gültekin Gencer, Döşemealtı Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurmuştu. Antalya İl Başkanlığı’nda partililerle buluşan Gencer,

'Benim Döşemealtı Belediye Başkanlığı’na talip olmamın sebebi köklerimin Döşemealtı’na ait olmasıdır. Döşemealtı ilçe olduktan sonra DÖSİAD’ı kurduk ve başkanlığını sürdürmekteyim. CHP olarak Büyükşehir seçimlerinde Bekir Kumbul, Mustafa Akaydın ve Muhittin Böcek döneminde de etkin rol almış birisiyim. Biz son seçimlerde CHP’ye nasıl katkı koyabiliriz diye düşündük. Bayrağın gönderde kalması için mücadele ettik. Benim ilk amacım. Bu süreçte gönderde olan bayrakların gönderde kalmasını sağlamak ve örgütle beraber çalışarak gönderde olmayan bayrakları göndere çekmektir. Her türlü konuda biz çalışmaya hazırız. Döşemealtı’nda biz STK olarak çalışmadık, Döşemealtı’nı dünyaya tanıtmak için çalıştık. Antalya’nın 3T olmadığını makine sanayisini olduğunu ve özellikle nar üretiminde bölgenin lokomotifi olduğunu dile getirdik ama bunları koruyacak sistem ve yöneticilerin olmadığını her yerde söylüyoruz. Biz belediye başkanı olmak için değil, Döşemealtı’nı yönetmek için adayız. Döşemealtı’nda yaşayan muhtarımla, partimle, en ücra noktasındaki herkesle beraber bir olup Döşemealtı’nı uçurmak için adayız. Bizden önceki dönemlerde her dönem CHP kazanmış olsa da CHP’den başka partilere geçiş oldu. Baktığımız zaman tüm belediye başkanları satarak yönetti. Satılan araziler, işçi maaşlarını ve giderleri ödüyor. Ama Döşemealtı halkının atasından kalan araziler satılıyor. Satarak belediyecilik olmaz üreterek belediyecilik olur anlayışımızla, nasıl sanayide iş dünyasında her türlü konuda üreterek bir şeyler yaparak başkanlık yapıyorsak bu sisteminde belediyede olması gerekir. Yapacağımız çalışmalarla sadece bölgeye değil Türkiye’ye ışık olacağımızı iddia ediyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz'
 

Gültekin Gencer: Döşemealtı Türkiye'ye ışık olacak

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da ölen Rus anne kız için Rusya'da kampanya başlatıldı

Bodrum'da ölen Rus anne kız için Rusya'da kampanya başlatıldı